KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

YDÜ, "II. Öğretim Elemanları Sergisi" açıldı

YDÜ, "II. Öğretim Elemanları Sergisi" açıldı

<P>Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) İletişim Fakültesi bünyesindeki Görsel İletişim ve Tasarım Bölümü'nün düzenlemiş olduğu "2. Öğretim Elemanları Sergisi" dün YDÜ Atatürk Kültür ve Kongre Merkezi Sergi Salonu'nda açıldı.</P>

Yayın Tarihi: 06/01/12 14:57
okuma süresi: 2 dak.
YDÜ, "II. Öğretim Elemanları Sergisi" açıldı
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) İletişim Fakültesi bünyesindeki Görsel İletişim ve Tasarım Bölümü'nün düzenlemiş olduğu "2. Öğretim Elemanları Sergisi" dün YDÜ Atatürk Kültür ve Kongre Merkezi Sergi Salonu'nda açıldı.

YDÜ Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, açılış konuşmalarını Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Bektaş ve Fakülte Dekanı Prof. Dr. Orhan Çiftçi'nin yaptığı sergide sekiz öğretim elemanının toplam 26 parça çalışması sergileniyor.

İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Orhan Çiftçi açılış konuşmasında, sergide eserleri sergilenen sekiz öğretim elemanı ile Görsel İletişim ve Tasarım Bölümü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Gökçe K. Şekeroğlu'na serginin açılmasında gösterdiği gayretten dolayı teşekkür etti.

YDÜ Rektör Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Şenol Bektaş da konuşmasında sanatçıların her zaman ya toplumun aynası ya da topluma yön veren kişiler olduğunu kaydederek, sergide sıra dışı eserler gördüğünü ve öğrencilerin bu eserlerden faydalanması gerektiğini söyledi.

Sergi, 13 Ocak Cuma günü mesai saati sonuna kadar sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.

TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.