ALAYKÖY
okuma süresi: 1 dak.

Alayköy Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Ali Güler

Alayköy Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Ali Güler

Alayköy Kültür ve Sanat Derneği (AKSD) başkanlığına Ali Güler seçildi.

Yayın Tarihi: 12/01/12 13:04
okuma süresi: 1 dak.
Alayköy Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Ali Güler
A- A A+

Dernekten yapılan açıklamaya göre, geçtiğimiz günlerde XVI. Olağan Genel Kurulu'nu yapan AKSD'de, Ali Güler dernek başkanlığına seçilirken; yeni yönetim kurulu da şöyle belirlendi:

"Asbaşkan Hakan Karademir, Sekreter Ceylan Özkan, Mali İşler Sorumlusu Fehim Öztoker, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Kağan Özdiren, Sanat Kültür ve Spor İşleri Sorumlusu Buket K. Anibal, Sosyal Faaliyetler ve Lokal Sorumlusu Mehmet Gökçebağ."

Derneğin Disiplin Kurulu Gürkan Artun, Aydın Sarıkaya ve Gürhan Gökçebağ'dan; Denetleme Kurulu ise Ersev Ersever ve İpek Kabidan'dan oluşturuldu.

1984'ten beri faaliyette bulunan ve birçok yerel ve uluslararası faaliyette ülkeyi tanıtan Alayköy Kültür Sanat Derneği'nde genel kurulun ardından yeni çalışma dönemi de başladı.

TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.