BÜYÜKKONUK
okuma süresi: 1 dak.

Büyükkonuk Belediyesi'ndeki grevde uzlaşmaya gidildi

Büyükkonuk Belediyesi'ndeki grevde uzlaşmaya gidildi

Demokrat Parti Genel Başkanı Serdar Denktaş, Büyükkonuk Belediyesi'nde her iki tarafı da uzlaşıya davet ederek, diyalog ortamının bir an önce sağlanmasını, tarafların ve halkın daha fazla mağdur edilmemesi gerektiğini söyledi.

Yayın Tarihi: 01/02/12 16:50
okuma süresi: 1 dak.
Büyükkonuk Belediyesi'ndeki grevde uzlaşmaya gidildi
A- A A+

DP Basın Bürosu'ndan yapılan açıklamaya göre, Belediye Emekçileri Sendikası'nın Büyükkonuk Belediyesi'nde başlattığı grev yerine giden Denktaş eylemcilerin sorunlarını dinledi.

Grevde olan çalışanların daveti üzerine Büyükkonuk'a giden Denktaş'a Genel Sekreter Bengü Şonya ile partinin bölge yetkilileri de eşlik etti.

Serdar Denktaş buradaki açıklamasında, eylemin belediye başkanı ve çalışanların diyaloguyla aşılabileceğini söyledi.

"Hedefimiz bağcıyı dövmek değil, üzüm yemektir" diyen Denktaş, tarafların masaya oturarak soruna çözüm bulmalarının gerekliliğine işaret ederek, "Gerekirse uzlaşı formülü arayışında bizde üstümüze düşeni yaparız" dedi.

TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.