AKINCILAR
okuma süresi: 1 dak.

DP, ilk "Halk Kürsüsü"nü Akıncılar'da kurdu

DP, ilk "Halk Kürsüsü"nü Akıncılar'da kurdu

<p>Demokrat Parti (DP) yetkilileri, 8 Ocak'ta gerçekleştirdiği 8. Olağan Kurultay'ında aldığı karar çerçevesinde Akıncılar köyünü ziyaret etti ve kararlaştırdıkları "halk kürsüsünü" ilk kez oluşturdu.</p>

Yayın Tarihi: 13/02/12 15:35
okuma süresi: 1 dak.
DP, ilk "Halk Kürsüsü"nü Akıncılar'da kurdu
A- A A+

DP Genel Başkanı Serdar Denktaş ve parti yetkililerinin ziyareti sırasında köy meydanındaki kahvehanede kurulan 'halk kürsüsü'nde, belediye başkanı, köy muhtarı ve köylüler sorunlarını ve taleplerini dile getirdi.

KURUCU CUMHURBAŞKANI'NIN VASİYETİ

DP Genel Başkanı Serdar Denktaş, bu uygulamayı babası, rahmetli, Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'ın vasiyeti üzerine başlattıklarını kaydederek, babasının halkın sorunlarına eğilmek, onları dinlemek için köyleri gezmenin önemini vurguladığını anlattı.

Köylülerin sorun ve görüşlerini aktarmalarının ardından DP Genel Başkanı Serdar Denktaş, köylülerin dile getirdiği sorunlarla ilgili görüşlerini ifade etti. Denktaş, köyde kırsal kesim arazisi dağıtılması ve iş imkanı yaratılmasını önemini vurguladı.

TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.