İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

"Ölü Bölgeden Fısıltılar" İzmir Uluslararası Film Festivali'nin yarışma bölümüne seçildi

"Ölü Bölgeden Fısıltılar" İzmir Uluslararası Film Festivali’nin yarışma bölümüne seçildi

<P>Yönetmen Çağrı Beyaz, "Ölü Bölgeden Fısıltılar" filmiyle İzmir Uluslararası film Festivali'nin yarışma bölümüne seçildi.</P>

Yayın Tarihi: 05/04/12 08:13
okuma süresi: 1 dak.
"Ölü Bölgeden Fısıltılar" İzmir Uluslararası Film Festivali&#8217;nin yarışma bölümüne seçildi
A- A A+

Derviş Zaim'den sonra ilk kez bir Kıbrıslı Yönetmen uluslararası bir festivalin yarışma bölümünde yer alarak KKTC'yi temsil etmeye hak kazanırken; Yönetmen festivalde "Altın Artemis" için yarışacak.

21-28 Nisan tarihleri arasında Türkiye Başbakanlık Tanıtma Fonu, Kültür ve Turizm Bakanlığı, İzmir Kalkınma Ajansı'nın destekleri ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı ile Dokuz Eylül Üniversitesi işbirliğiyle 11 yıl sonra yeniden hayata geçirilecek 12. Uluslararası İzmir Film Festivali'nde yarışacak filmler ve jüri üyeleri belli oldu.

Yönetmen Ezel Akay, Oyuncular Işık Yenersu ve Rıza Sönmez, Sinema Yazarı Murat Özer ve Görüntü Yönetmeni Uğur İçbak'ın jüriliğinde yapılacak yarışmaya 10 film katılıyor.

TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.