AKINCILAR
okuma süresi: 2 dak.

Çakıcı, Akıncılar köyünün sorunlarını gündeme taşıdı

Çakıcı, Akıncılar köyünün sorunlarını gündeme taşıdı

<p>Meclis Genel Kurulu'nun bugünkü birleşiminde TDP Genel Başkanı Mehmet Çakıcı da Akıncılar köyünün sorunlarını gündeme taşıdı.</p>

Yayın Tarihi: 05/04/12 10:00
okuma süresi: 2 dak.
Çakıcı, Akıncılar köyünün sorunlarını gündeme taşıdı
A- A A+

Akıncılar köyünün sorunlarının çözüm beklediğini, okula yakın köy ağılları bulunduğunu anlatan Çakıcı, köye giriş çıkışın hala kimlik kartıyla yapılmasının kabul edilemeyeceğini vurguladı. Çakıcı, köye kimlik kartı gerektirmeyen yeni bir kapı açılmasını da önerdi.

Yayın Yüksek Kurulu'nun intihar haberleriyle ilgili açıklamasını da "intiharların dramatize edilmemesine yönelikse doğru, yok eğer intihar haberleri yapılmasın şeklindeyse kabul edilemez" diyerek yorumlayan Çakıcı, Ercan Devlet Havalimanı'nın özelleştirilmesine de "sadece gümrüksüz satış mağazalarından elde edilen 10 yıllık gelirle yeniden yapılabileceği gerçeği ortada dururken 25 yıllığına kiralanması doğru değil" diyerek karşı çıktı.

CTP/BG Milletvekili Ömer Kalyoncu da, petrole ve diğer tüketim mallarına zam yapılmasına karşın hayat pahalılığının neden artmadığını sordu ve yanıt istedi.

Gazimağusa Milletvekili Teberrüken Uluçay ise, Türkiye'den getirilecek suyun tarımsal amaçla kullanımı konusunda proje olup olmadığına yanıt istedi.

Kürsüden sorulan soruların ardından Meclis bugünkü gündemini tamamladı.

Cumhuriyet Meclisi bir sonraki olağan toplantısını pazartesi günü yapacak.

TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.