SERDARLI
okuma süresi: 2 dak.

'İsmail Savalaş Koruluğu' 1200 fidanla hayat buldu

'İsmail Savalaş Koruluğu' 1200 fidanla hayat buldu

Şht. Zekâ Çorba Ortaokulu, Okul Aile Birliği ve Serdarlı Belediyesi tarafından fidan dikimi etkinliği gerçekleştirildi.

Yayın Tarihi: 11/04/12 10:53
okuma süresi: 2 dak.
'İsmail Savalaş Koruluğu' 1200 fidanla hayat buldu
A- A A+

'Terpis' adlı bölgeye Çam, Selvi ve Harnup olmak üzere 1200 adet fidan doğa kazandırıldı.

Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Ali Çetin Amcaoğlu, Orman Dairesi Müdürü İrfan Tansel Demir, Serdarlı Belediye başkanı Mehmet Kerimoğlu'nun katılımı ile gerçekleşen etkinliğe bölge halkı da büyük ilgi gösterdi. Bakan Amcaoğlu öğrencilerle fidan dikerek onlara sohbet etme imkânı buldu.

Fidan dikiminin gerçekleştiği bölgeye Şht Zeka Çorba Ortaokulu'nun kurucusu olan İsmail Savalaş'ın adı verildi.

Kerimoğlu fidan dikimi esnasında yaptığı konuşmada böyle bir etkinliğe öncülük ederek bölgeye 1200 fidan kazandırılmasını sağlayan Okul Aile Birliği'ne, öğretmenlere, velilere, bölge halkına ve kendilerini fidan dikimi esnasında yalnız bırakmayan Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Ali Çetin Amcaoğlu'na ve etkinliğin sonuna katılan ve fidanların sulanabilmesi için damla sulama sisteminin kurulmasına katkı koyacaklarının sözünü aldığı Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hamza Ersan Saner'e teşekkür etti.

Etkinliğe Şht Zekâ Çorba Ortaokulu'nun öğrenci ve öğretmenlerinin yanı sıra Şht Salih Terzi İlkokulu öğrencileri ve öğretmenleri, Serdarlı İlkokulu öğrenci ve öğretmenleri, Serdarlı Belediyesi personeli, okul Aile Birliği, veliler ve bölge halkı katıldı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.