ALAYKÖY
okuma süresi: 2 dak.

CTP-BG Lefkoşa İlçesi Heyeti Alayköy ve Düzova'yı ziyaret etti

CTP-BG Lefkoşa İlçesi Heyeti Alayköy ve Düzova'yı ziyaret etti

Cumhuriyetçi Türk Partisi Birleşik Güçler (CTP-BG) Lefkoşa İlçesinden bir heyet, Alayköy ve Düzova'yı ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 05/05/12 14:34
okuma süresi: 2 dak.
CTP-BG Lefkoşa İlçesi Heyeti Alayköy ve Düzova'yı ziyaret etti
A- A A+

CTP Basın Bürosundan verilen bilgiye göre CTP-BG Genel Başkanı Özkan Yorgancıoğlu, Alayköy'de köy halkına hitaben yaptığı konuşmada hükümetin uygulamalarıyla halkın perişan olduğunu savundu ve hayat pahalılığının ücretlere yansıtılma uygulamasının dondurulması ve petrol fiyatlarındaki artışın halkın alım gücünü azalttığını söyledi.

Yorgancıoğlu, vatandaş olmayanlara işyeri açma imkanı verecek yeni bir yasal düzenleme hazırlıklarının yapıldığını belirterek, böyle bir yasal değişikliğin esnafı perişan edeceğini savundu.

Kıbrıs konusu ile ilgili olarak ise Yorgancıoğlu, Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu'nun çapraz oy konusunda direnerek zaman kaybına neden olduğunu ileri sürdü.

Düzova ziyaretinde ise CTP Milletvekili Özdil Nami, Rum tarafının zamana oynama politikası uyguladığını ve bunun Türk tarafınca bozulamadığını kaydetti.

Eski Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat döneminde müzakerelerde önemli ilerlemeler sağlandığını savunan Nami, çözüm yolunun açılması için, takip edilmekte olan politikaların değiştirilmesi gerektiğini belirtti.

CTP Milletvekili Kadri Fellahoğlu ise Lefkoşa Türk Belediyesinde son dönemde yaşananlardan, yalnız Belediye Başkanı'nı değil UBP hükümetinin de sorumlu tuttu.

TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.