ALSANCAK
okuma süresi: 3 dak.

Alsancak'da yaşanan tecavüz olayı "Bu kadarına da pes!" dedirtti...

Alsancak'da yaşanan tecavüz olayı "Bu kadarına da pes!" dedirtti...

Alsancak'da yaşanan tecavüz olayı "Bu kadarına da pes!" dedirtti…

Yayın Tarihi: 06/05/12 10:45
okuma süresi: 3 dak.
Alsancak'da yaşanan tecavüz olayı "Bu kadarına da pes!" dedirtti...
A- A A+

Alsancak'da bir tatil köyünde kalan Dilek Demiray ve Ekrem Akbaşoğlu isimli çift Türkiye'den gelen ve kendilerinde kalan Sema Şahin isimli misafirlerine içki içirip tecavüz ettikleri iddiasıyla polis tarafından gözaltına alınarak yargı huzuruna çıkarıldı.

Mahkeme her iki zanlı hakkında da soruşturma maksatlı 3 gün tutukluluk emri verdi.

Önce fuhuşa zorlamışlar!

Haberdar Gazetesi'nin güvenilir kaynaklardan elde ettiği bilgilere göre, Ocak ayında evlenen Dilek Demiray ve Ekrem Akbaşoğlu çiftinin uzun zamandır maddi zorluklar yaşadığı ve içinde bulundukları durumdan dolayı para karşılığında fuhuş yaptıkları belirtildi.

Çiftin evlendiklerinden beridir Alsancak'ta bir tatil köyünde yaşadıkları da öğrenilirken Türkiye'den gelen misafirleri Sema Şahin'i de para karşılığında fuhuş yapmaya zorladıkları ve bunu kabul etmeyince de Demiray ve Akbaşoğlu'nun böyle bir yola başvurduğu öne sürüldü.

İçki içirip tecavüz etmişler

Dilek Demiray ve Ekrem Akbaşoğlu çiftinin 4 Mayıs Cuma gecesi Türkiye'den gelen Sema Şahin isimli misafirlerine içki ve uyuşturucu madde içirerek kendini kaybetmesinin sağlandığı ve sonrasında tecavüzü gerçekleştirdikleri de iddia edildi.

Kendine gelince polise gitti

Söz konusu olayın yaşandığı gece sabaha karşı saat 04.00 sıralarında Sema Şahin isimli kadının kendine gelmesiyle tecavüze uğradığını anladığı ve Lapta Polis Karakolu'na giderek Dilek Demiray ve Ekrem Akbaşoğlu çifti hakkında şikâyette bulunduğu da öğrenildi.

Dilek Demiray kaçak yaşıyor!

Tecavüz zanlısı Dilek Demiray'ın KKTC'de kaçak statüsünde bulunduğu da öğrenilirken

her iki zanlının da polis tarafından haklarına getirilen suçlamaları kabul etmedikleri de Haberdar'ın edindiği ilgiler arasında. Dilek Demiray ve Ekrem Akbaşoğlu çiftinin Pazartesi günü yeniden yargı huzuruna çıkarılmaları bekleniyor.

Devrim EYYUBİ - Haberdar

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.