VADİLİ
okuma süresi: 2 dak.

Dürüst, Vadili'den gelen heyeti kabul etti

Dürüst, Vadili'den gelen heyeti kabul etti

Milli Eğitim Gençlik ve Spor Bakanı Kemal Dürüst, Vadili Belediye Başkanı Mehmet Adahan, Vadili İlkokulu Müdürü Mahmut Menteş ve Vadili Belediyesi Herkes İçin Spor Derneği ve bölge ilkokullarından öğrencileri kabul etti.

Yayın Tarihi: 31/05/12 14:17
okuma süresi: 2 dak.
Dürüst, Vadili'den gelen heyeti kabul etti
A- A A+

Meclis Şeref Salonunda yer alan kabulde konuşan Vadili Belediye Başkanı Adahan, 1 Haziran Dünya Çocuk Günü münasebetiyle düzenlenecek Vadili Belediyesi, Akdoğan, Beyarmudu, Paşaköy, Türkmenköy, İncirli ve Çayönü köylerini kapsayan Çocuk Günü Şöleni'nin bu akşam saat 17.00'de Lefkoşa'daki kortej yürüyüşüyle başlayacağını bildirdi.

Yarın saat 18.00'de Vadili'den başlayacak açılış ve kortej yürüyüşü ile bu akşamki korteje Bakan Dürüst'ü davet eden Adahan, yöreselliği evrenselliğe taşıma ve çağdaş toplum yetiştirme adına Bakanlıkla birlikte Mesarya bölgesini yüceltecek icraatlarda bulunmak istediklerini kaydetti.

DÜRÜST

Eğitim Bakanı Kemal Dürüst de Vadili Belediyesi, STÖ temsilcileri ve okul temsilcilerini Meclis'te ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirterek, etkinliğin Mesarya'nın sosyal ve kültürel dinamizmine katkı yapacağını ifade etti.

Dürüst, Çocuk Günü Şöleni'nin çocukların kardeşlik duygularının gelişmesi, kaynaşması ve sosyalleşmesini sağlayacağını da kaydederek, 7 Haziran'da Esentepe'de atılacak spor salonu temelinin ardından, Vadili'ye de 5-10 gün içerisinde spor salonu temeli atılacağını söyledi.

Türkiye Cumhuriyeti ve dünyadaki çocukların gününü de kutlayan Bakan Dürüst, KKTC'de geleceği emanet alacak çocukların çok çalışması gerektiğini, ileride devleti yönetecek ve yeni nesillerin geleceğini hazırlayacak olanların bugünkü çocukları olduğunu ifade etti.

Bakan Dürüst davet aldığı etkinliklere katılmaya çalışacağını da sözlerine ekledi.

TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.