YENİBOĞAZİÇİ
okuma süresi: 2 dak.

Geçitkale - Yıldırım köy kadın kursları sergisi açıldı

Geçitkale - Yıldırım köy kadın kursları sergisi açıldı

DAÜ Kütüphanesi Sergi Salonun da yer alan serginin açılışını başbakanın eşi Gülin Küçük ve Geçitkale Belediye başkanı Dr.Kıvanç Buhara yaptı.

Yayın Tarihi: 20/06/12 07:08
okuma süresi: 2 dak.
Geçitkale - Yıldırım köy kadın kursları sergisi açıldı
A- A A+

İSMET EZEL – mağusa haber ajansı

Eğitmen Leyla Bayramoğlu bu yıl yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verirken başkan Buhara "kadın her zaman ön planda işte bunun örneği kadınımız boş durmuyor derken siyasette de kadına daha çok önem verilmesi gerekir dedi.

Gülin Küçük de konuşmasında açılış için davet aldığı zaman çok mutlu olduğunu dile getirdi ve seve seve koşa koşa geldim hemcinslerim her zaman yapıcıdır boş durmazlar her zaman üretirler derken bu eserlere de sahip çıkıyoruz ve çıkmaya da devam edeceğiz dedi.

Açılışta mesleki- teknik öğretim dairesi müdürü Metin Gültekin,Yeniboğaziçi belediye başkanı Cemal Biren ve UBP Gazimağusa ilçesi kadın kolları ve kursiyerler ile yakınları da hazır bulunurken bayanlar kendi yaptıkları hellimli,zeytinli,sigara böreği ve katmer ikramında bulundular.

Geçitkale kursiyerlerinden Şerife Akbelli'nin torunu Şerifenaz Bener için yaptığı goblen resim dikkat çekti.

Yıldırım Köy Kadın Kursiyerleri: Emine Merttuna, Münüse Songelen, Nursan Çubukcuoğlu, Mine Kızıloklu, Nejla Uzun, Nurten Cantaş, Emine Özduyar, Serap Cantaş, Afet Kocabaşoğlu, Zehra Kocabaşoğlu, Hatice Korkmazel, Birsev Gamalı, Nazlı Falyalı, Şerif Subaşı, Şaziye Saften.

Geçitkale Köy Kadın Kursiyerleri: Elmaziye, Fatoş, Tayyibe, Türkan, Menekşe, Emine, Şifa, Nesrin, Şerife, Şeyda, Hülya, K. Zehra, Aysel, Dudu, Nurşen, Yücel, Sadiye, Sibel, Fevziye, Çelen, Pembe, Emine, Gülşen, B. Zehra.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.