SERDARLI
okuma süresi: 5 dak.

Kaşif: "Hedef değişim ve sorunların aşılması"

Kaşif: "Hedef değişim ve sorunların aşılması"

<p style="margin-bottom: 0cm; "><font size="2">Kuzey Mesarya UBP örgütleri Kurultay'da Kaşif'i destekleyecek. Kaşif düzenlenen iftar yemeğinde vurguladı:</font></p><div><font size="2"><br></font></div>

Yayın Tarihi: 17/08/12 12:30
okuma süresi: 5 dak.
Kaşif: "Hedef değişim ve sorunların aşılması"
A- A A+
  • Kâşif: "21 Ekim'deki Kurultaydan sonra yeni ve çağdaş, demokratik bir yapıyla yönetilen bir UBP ile yola devam edeceğiz"

UBP Genel Başkan Adayı Sağlık Bakanı Ahmet Kâşif, dün akşam Serdarlı'da gerçekleştirilen UBP Kuzey Mesarya Örgütleri iftar yemeğine katıldı.

Yemekte Ekonomi Bakanı Sunat Atun, UBP Gazimağusa Milletvekili Afet Özcafer, Serdarlı Belediye Başkanı Mehmet Kerimol, Geçitkale Belediye Başkanı Kıvanç Buhara, çok sayıda UBP delegesi de hazır bulunndu.

Kaşif toplantıda yaptığı konuşmada," 21 Ekim'de gerçekleştirilecek Kurultay'da, sağduyulu, ülkesini ve partisini seven delegelerin ülkede ve partide yaşanan sıkıntıların aşılması yönünde Parti'de değişimin sağlanması için oy kullanacaklarından emin olduğunu söyledi.

Kaşif " partililerimize güveniyorum. Hep birlikte çalışarak iktidarda bir UBP ve sıkıntılarını aşmış bir KKTC için canla başla çalışacağız" dedi.

Tek yürek olacağız ve yaşanan açmazların üstesinden geleceğiz…

Sağlık Bakanı Ahmet Kâşif, sık sık alkışlar ve tezahüratlarla kesilen konuşmasında, "Tek yürek olacağız seveceğiz, sevileceğiz ve iktidarda yaşanan açmazların üstesinden geleceğiz" dedi.

Hizmet anlayışında vites artıracağız…

"Ülkenin içerisinde bulunduğu durumdan hemen hemen herkesin üzüntü duyduğunu ancak Başbakan'ın maalesef sorunların aşılması yönünde ciddi adımlar atmadığını, atamadığını" ifade edene Kâşif, UBP Genel Başkanı olduğunda, hizmet anlayışında ve yaşanan sıkıntıların aşılmasında vites büyüteceğini vurgulayarak, "dereyi geçerken at değiştirilmez deniliyor. Biz at değiştirmiyoruz, sağlayacağımız değişimle hizmet anlayışında vites artırıyoruz" diye konuştu.

Halkımızın çıkarına olacak icraatlar vaat ediyorum…

"Hayal ürünü vaatler ve ülkeyi zora sokacak adımlarla hükümet yönetilemeyeceğin" de altını çizen Ahmet Kâşif, kendisinin Genel Başkan olmak için hayal ürünü vaatler vermediğini, ayakları yere basan mantıklı projeleri hayata geçireceğini kaydetti. Kâşif, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Partimizde ve ülkemizde güvene sevgiye ve saygıya büyük ihtiyaç var. Ben bunları ve bunlara ek olarak planlı, programlı çalışmayı, en doğru kililerle yürümeyi sevgi, dostluk ve sorunların çözüme kavuşması için halkımızın çıkarına olacak icraatlar vaat ediyorum.Bizler göreve gelince herkesi kucaklayacağız. Tüm milleti kucaklamaya geliyoruz"Konuşacağız, tartışacağız ve ülkemizin hayrına olacak en güzel icraatlar ve projeleri hayata geçireceğiz. Bugünden daha refah ve mutlu bir ülke yaratacağız".

Yeni UBP ile yola devam…

Sağlık Bakanı Ahmet Kâşif, "kısmetse, hep birlikte 21 Ekim'deki Kurultaydan sonra yeni ve çağdaş, demokratik bir yapıyla yönetilen bir UBP yola devam edeceğiz" diyerek sürdürdüğü konuşmasında, her gittiği köyde ve her katıldığı toplantıda Parti delegelerinin gözlerinde bu pırıltıyı gördüğünü söyledi.

Yoğun alkışlar ve tezahürat altında konuşmasını sonlandıran Kâşif, "Dirilmek, yenilenmek ve başta KKTC olmak üzere Parti'mizi güzel günlere kavuşturmak için omuz omuza vereceğiz ve çok çalışacağız" dedi.

Kaşif, " Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu'nun yıllarca UBP genel Başkanı ve Başbakan olarak ülkeye hizmet verdiğine de işaret etti ve " Cumhurbaşkanımızın söylediklerinden yararlanmak lazım. Böylesi geçmişi olan bir lidere saldırılar yöneltilmesini için organizasyonlar yapmak Başbakan'a yakışmaz" dedi.

Kaşif'e tam destek

Sağlık Bakanı UBP Genel Başkan Adayı Ahmet Kâşif'ten önce kürsüye etkinliğe katılan Kuzey Mesarya UBP Örgütleri ve delegeleri adına Geçitkale Belediye Meclis Üyesi Oğuzhan Oran çıktı.

UBP'nin 21 Ekim'de gerçekleştireceği Kurultay'da deneyimli siyasetçi Dr. Ahmet Kâşif'i desteklediklerini söyleyen Oran, inanıyoruz ki, Sayın Kâşif'in Genel Başkanlığında hem UBP hem de KKTC kazançlı çıkacaktır" dedi.

Şu an ki Genel Başkanın yönetim anlayışından memnun olmadıklarını da dile getiren Oğuzhan Oran, "görünen odur ki, Sağlık Bakanımız Sayın Kaşif, bu yarışı önde tamamlayacaktır. Desteğimiz kendisiyledir yolumuz açık olsun" diye konuştu.

Oran, "Sayın Cumhurbaşkanımız Eroğlu ile partilinin arasını açmaya çaba gösterenler yanlış yapıyor.Taban asla buna izin vermez. Sayın Eroğlu'nun UBP'ye sevgisini, UBP ile ilgili olumlu tutum ve düşüncelerini tartışmak, tartıştırmak gerçek bir UBP'linin işi olamaz" diye konuştu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.