AKINCILAR
okuma süresi: 2 dak.

Akıncılar'daki olay ile ilgili polislerin akibeti 14:30'da belirlenecek

Akıncılar'daki olay ile ilgili polislerin akibeti 14:30'da belirlenecek

Akıncılar'da geçtiğimiz günlerde yaşanan olayla ilgili tutuklanan Rum polislerin davasına bugün de deval edildi.

Yayın Tarihi: 02/10/12 13:52
okuma süresi: 2 dak.
Akıncılar'daki olay ile ilgili polislerin akibeti 14:30'da belirlenecek
A- A A+

Sanıklar, Güvenlik Kuvvetler Komutanlığı'na bağlı Asker Mahkeme'de 2 davadan itham edildiler. Davalardan birincisi 'birinci dereceden askeri bölge ihlali' olurken, ikincisi de 'yetkili makamdan izinsiz KKTC'ye geçmek' olarak bildirildi.

Davada, savcı olayı anlatarak sanıkların gönüllü ifadelerini verdiklerini ifade ederek, emarelerin polis tarafından alındığını söyledi.

Davada sanıklara tebliğ sunulduğu ancak 3 sanığın da ifadeyi imzalamadıkları belirtilerek, imzalamama nedenlerinin ise yazının Rumca olmadığı ve anlamadıklarından dolayı imzalamadıklarını belirttiler.

3 sanığın da doktor muayenesinden geçtiğini belirtilerek, KKTC'de herhangi bir sabıkalarının bulunmadığı bildirildi.

Sanık 1 ve 2 nin avukatı, Akıncılar'daki olayda, uyarı yapıldığını, ve uyarı yapılmasının ardından polislerin durduğunu, darp edilen çocuğu uyarıyı aldıktan sonra bıraktıklarını belirterek, her 3 sanığın da pişman ve üzgün olduklarını ve bu olaydan dolayı özür dilediklerini belirtti.

Sanıkların akibeti, 14.30 da belirlenecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.