ESENTEPE
okuma süresi: 2 dak.

Esentepe'deki silahlı soygunda bir kişi yakalandı!

Esentepe'deki silahlı soygunda bir kişi yakalandı!

Girne'ye bağlı Esentepe Bahçelievler bölgesinde 5 Ekim tarihinde girdikleri evin sahipleri; İngiliz Linda Woods ile Steven Grayver'ı silah tehdidiyle ellerini kelepçeleyerek nakit para, fotoğraf makinesi ve kredi kartları çalan üç zanlıdan biri bu sabah polisin yürüttüğü başarılı operasyon sonucunda Karşıyaka'da yakalandı.

Yayın Tarihi: 11/10/12 12:15
okuma süresi: 2 dak.
Esentepe'deki silahlı soygunda bir kişi yakalandı!
A- A A+

Bugün Girne Kaza Mahkemesi'ne çıkarılan Yaşar Yaman isimli 21 yaşındaki zanlı hakkında 1 gün tutukluluk alındı.

Girne Polis Müdürlüğü (GPM) Adli Şube Amiri Başmüfettiş Hasan Çağanağa saat 10:00'da Girne Polis Müdürlüğü'nde basın toplantısı düzenleyerek 5 Ekim 2012 tarihinde Girne'ye bağlı Esentepe Bakçelievler bölgesinde işlenen silahlı soygun olayında yaşanan gelişmeler hakkında basına bilgi verdi.

ÇAĞANAĞA

GPM Adli Şube Amiri Başmüfettiş Hasan Çağanağa, GPM'nin diğer kaza müdürlükleriyle birlikte yürüttüğü ortak soruşturma sonucunda 5 Ekim'de Girne'ye bağlı Esentepe Bahçelievler bölgesinde ülkede turist olarak bulunan İngiliz Linda Woods ve Steven Grayver'in ikametgahında işlenen silahlı soygun ve ev açma suçlarıyla ilgisi olduğu görülen Lapta'da sakin KKTC vatandaşı zanlı Yaşar Yaman'ın bu sabah Karşıyaka'da yakalandığını söyledi.

Yaptıkları araştırmada zanlının tasarrufunda 1 adet canon marka fotoğraf makinesi ile müşteki Seteven Grayver'a ait 1 adet montu bularak emare olarak zapt ettiklerini belirten Başmüfettiş Çağanağa, zanlının verdiği gönüllü ifadesinde suçunu kabul ettiğini söylediğini aktardı.

Silahlı soygun olay ile ilgili kimlikleri belirlenen iki kişiyi daha aradıklarını belirten Başmüfettiş Çağanağa, polisin ayrıca zanlıların olayda kullandığı 1 adet tabanca ile müştekilere ait toplam dört adet kredi kartına henüz ulaşamadığını ve bunları aradığını söyledi.

Zanlı Yaşar Yamanı bugün Girne Kaza Mahkemesi'e çıkararak hakkında 1 gün tutukluluk talep edeceklerini belirten Başmüfattiş Çağanağa, bunun olaya karıştıklarını belirledikleri iki zanlı ve gerekli emarelere ulaşma için gerekli olduğunu kaydetti.

Daha sonra mahkemeye çıkarılan zanlı hakkında 1 gün tutukluluk emri alındı.

TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.