MEHMETÇİK
okuma süresi: 2 dak.

Eroğlu, Mehmetçik Spor Kulübü'nün dayanışma yemeğine katıldı

Eroğlu, Mehmetçik Spor Kulübü'nün dayanışma yemeğine katıldı

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, dün akşam Mehmetçik Türk Çiftçiler Birliği Spor Kulübü'nün dayanışma yemeğine katıldı.

Yayın Tarihi: 20/10/12 09:28
okuma süresi: 2 dak.
Eroğlu, Mehmetçik Spor Kulübü'nün dayanışma yemeğine katıldı
A- A A+

Bafra Halk Plajı Gazinosu'nda düzenlenen yemeğe UBP Genel Başkan Adayı Ahmet Kaşif'le birlikte katılan Cumhurbaşkanı Eroğlu hoş bir sürprizle karşılaştı.

Kulüp yönetim kurulu, Cumhurbaşkanı Eroğlu'na, futbol takımının 1965 yılında çekilmiş ve içinde kendisinin de kaleci olarak yer aldığı çerçeveli fotoğrafı takdim etti.

Fotoğrafı salona gösteren Cumhurbaşkanı Eroğlu, "Bu salondakilerin hiç biri sanırım beni böyle görmedi. Bir zamanlar ben de gençtim. Bu bende olmayan bir fotoğraftı" diyerek mutluluğunu dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, gecede yaptığı konuşmada, Mehmetçik'te 1965 yılında bir yıl doktorluk yaptığını belirterek, "Bu akşam kendimi evimde gibi hissediyorum. Burada yakınlarım var, beraber futbol oynadığım insanlar var" dedi.

Eroğlu, ömrünün en güzel yıllarından birini Mehmetçik'te geçirdiğini ve çok güzel dostluklar kurduğunu belirtti.

Mehmetçik Spor Kulübü'nün başarı peşinde koştuğunu kaydeden Eroğlu, önemli olanın şampiyonluk değil, gençlerin bir çatı altında toplanması olduğunu, kulübün de bunu çok güzel bir şekilde başardığını ifade etti.

Mehmetçik'te 1965 yılında su ve elektrik bulunmadığını hatırlatan Eroğlu, o günlerden bu günlere çok büyük mesafe kat edildiğini, KKTC kurulduktan sonra devlet çatısı altında ülkede gelişmeler olduğunu söyledi.

İçişleri ve Yerel Yönetimler Bakanı Nazım Çavuşoğlu da yaptığı konuşmada, 1990 yılından beridir sempatizanı olarak kulübün etkinliklerine katıldığını ifade etti.

Çavuşoğlu, ilk kez dün akşam bu kadar yoğun katılımla bir etkinlik gerçekleştirildiğini kaydetti.

Kulüp Başkanı Cenk Şeren de, 1943 yılında kurulan kulübün 70'inci yaşına girdiğini kaydederek, 19'uncu kulüp yönetimi olarak futbol takımının başarılı olması için ant içtiklerini söyledi.

TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.