ALAYKÖY
okuma süresi: 1 dak.

4 kişi Serkan Benzinci'yi hastanelik etti...

4 kişi Serkan Benzinci'yi hastanelik etti...

Kuzey Kıbrıs'ta alacak-verecek meselesi yüzünden meydana gelen şiddet olaylarına bir yenisi daha eklendi.

Yayın Tarihi: 01/11/12 09:04
okuma süresi: 1 dak.
4 kişi Serkan Benzinci'yi hastanelik etti...
A- A A+

Kıbrıs Gazetesi - Mehmet Kara

Lefkoşa-Alayköy yolu üzerinde işyeri çalıştıran Serkan Benzinci, Güzelyurtlu birisine sattığı aracın tüm bedelini tahsil edemedi. Bakiye 8 bin Sterlin'i getirmediği için de aracı yeni sahibine teslim etmeyen Serkan Benzinci, dün telefonla tehdit edildikten kısa bir süre sonra işyerinde 4 kişi tarafından feci şekilde dövüldü.

Saldırı sonrasında Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Serkan Benzinci, Kıbrıs'a yaptığı açıklamada, kendisine saldıranların oldukça kaba yapılı insanlar olduğunu söyledi.

Benzinci "Tehdit telefonu aldıktan sonra polisi aradım ve ihbarda bulundum ama saldırganlar olay yerinde hem beni, hem de polisi dövdüler" dedi.

Aldığı darbeler sonucu sol gözü ve çeşitli yerlerinden ciddi şekilde yaralanan Benzinci, yaşananlar kaşısında şaşkın olduğunu ifade etti...

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.