İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

BRTK Müdürü Çobanoğlu: "Yaşanan olaydan üzüntü duyduk"

BRTK Müdürü Çobanoğlu: "Yaşanan olaydan üzüntü duyduk"

Kıbrıs Postası'nın özel haberi olarak dün yayınlanan 'BRTK Aile kanalında şiddet ve cinsel içerikli film skandalı' başlıklı haberi ile ilgili BRTK Müdürü Hüseyin Çobanoğlu, gazetemize açıklamalarda bulundu.

Yayın Tarihi: 02/11/12 11:42
okuma süresi: 2 dak.
BRTK Müdürü Çobanoğlu: "Yaşanan olaydan üzüntü duyduk"
A- A A+

Kıbrıs Postası Özel

BRTK Müdürü Çobanoğlu, dün sitemizde yayınlanan haberi gördükten sonra konuyu yeniden araştırmak için çalışanlar ile iletişime geçtiğini ve konuyu doğrulattığını dile getirerek, "evet, doğrudur! Böyle bir olay yaşanmıştır. Yaşanan olaydan büyük üzüntü duyuyoruz ve özür diliyoruz. Büyük bir hata yapılmıştır. Yayın Yüksek Kurulu'nun uyarıları da dikkate alınarak, bundan sonra buna benzer olayların yaşanmaması için gerekli tedbirler olayın yaşandığı dönemde de alınmış olup, benim göreve gelmemden itibaren de daha dikkatli olunması konusunda tüm çalışanlara uyarı yapılmıştır" dedi.

Çobanoğlu, ayrıca BRTK Aile kanalında yayınlanan gerek program, gerekse filmlerden sorumlu kişilerin iyi niyetli ve alanlarında bilgili kişiler olduğunu fakat bir hata sonucu böyle bir olayın yaşandığını söyleyerek, Kıbrıs Postası'nın haberinde iddia olarak yayınladığı bu yapılanın 'Özer Kanlı'ya bir komplo mu?' Sorusunun doğru olamayacağını söyledi.

Çobanoğlu, ayrıca yaptığı açıklamada, televizyonlarda yayınlanan gerek program, gerekse de filmlerle ilgili kurum çalışanlarının daha dikkatli olması gerektiğini bir kez daha yineledi.

Çobanoğlu, son olarak, kamuoyundan yaşanan bu olayla ilgili özür diledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.