ALAYKÖY
okuma süresi: 2 dak.

Alayköy yolundaki kazada 8 aylık hamile kadın bebeğini kaybetti

Alayköy yolundaki kazada 8 aylık hamile kadın bebeğini kaybetti

Lefkoşa- Alayköy yolu üzerinde dün öğle saatlernde meydana gelen tarafik kazasında 4 kişi yaralandı, 8 aylık hamile kadın bebeğini kaybetti.

Yayın Tarihi: 06/11/12 08:56
okuma süresi: 2 dak.
Alayköy yolundaki kazada 8 aylık hamile kadın bebeğini kaybetti
A- A A+
Kıbrıs Gazetesi - Elmas Tokay


Belgin Söylemez'in yönetimindeki HZ 897 plakalı otomobille, Mümtaz Gökçebağ yönetimindeki KP 416 plakalı otomobil yüz yüze çarpıştı.


Kaza sonrasında ortalık savaş alanına döndü. Birisi 8 aylık hamile, 4 kişi ağır yaralandı. 8 aylık hamile olan Dilge Yaşır isimli kadın bebeğini kaybetti.


Araçlardan birine sıkışan 3 kişi ile diğer aracın sürücüsü olay yerine gelen itfaye ekipleri ve duyarlı vatandaşların yardımıyla dışarıya çıkarılarak ambulanslarla hastaneye sevk edildi.


Ağır yaralanan Mümtaz Gökçebağ, eşi Okan Gökçebağ ve sekiz aylık hamile kızları Dilge Yaşır ile karşı aracın sürücüsü Belgin Söylemez hastanede tedavi altına alındı.


8 aylık hamile Dilge Yaşır'ın kalça ve kaval kemiği kırıldı. Yaşır, karnındaki bebeğini de kaybetti. Dilge Yaşır'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı da bildirildi. Aynı araçta yolcu olarak bulunan Okan Gökçebağ'ın omzundan ve vücudunun çeşitli yerlerinden kırıldığı, Mümtaz Göçebağ ve karşıdaki otomobil sürücüsü Belgin Söylemez'in de vücutlarında kırıklar olduğu öğrenildi.


Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.