İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

YDÜ BESYO öğrencileri Van'ı unutmadı

YDÜ BESYO öğrencileri Van'ı unutmadı

Yakın Doğu Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) öğrencileri yeni bir sosyal sorumluluk projesiyle Van'daki öğrencileri unutmadı.

Yayın Tarihi: 17/01/13 15:27
okuma süresi: 2 dak.
YDÜ BESYO öğrencileri Van'ı unutmadı
A- A A+

Sosyal sorumluluk projesini hakkında Yakın Doğu Tv mikrofonlarına bilgi veren Yakın Doğu Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Meslek Yüksek Okulu, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölüm Başkanı Doç.Dr. Cevdet Tınazcı, 2012 yılında Van'daki öğrenciler için 5000 adet resim kağıdı, futbol ve voleybol topu yardımı düzenlediklerini ve yapılan yardımları ulaştırdıklarını belirtti.

Doç.Dr. Cevdet Tınazcı, depremden sonra Van'daki öğrencileri gördüğünü, içinin burkulduğunu yardımcı olmak için sosyal yardımlaşma projesini öğrencilerle beraber gerçekleştirdiklerini sözlerine ekledi.

Tınazcı,okul deneyimi I, okul deneyimi 2 ve öğretmenlik dersleri uygulaması derslerinde bu projeyi uyguladıklarını vurguladı.

Doç.Dr. Cevdet Tınazcı,uygulama olarak ifade ettikleri derslerin daha iyi anlaşılabilmesi ve sosyal paylaşımların sağlamak için böyle projelerin yararlı olduğunu ifade ederek, yardımların öğrencilerin kendi aralarında tedarik ettikleri kıyafetler, okunmuş veya okunmamış kitaplar, bir miktar paradan oluştuğunu belirtti.

Spor Öğretmenliği Bölüm Başkanı Doç.Dr. Cevdet Tınazcı, Van'daki depremden zarar görmüş ilköğretim,ortaöğretim,lise çağındaki öğrencilere yardımların ulaşacağını vurguladı.

Doç.Dr. Cevdet Tınazcı,toplanan yardımların Yakın Doğu Üniversitesi kanalıyla Kızılay üzerinden Van Erciş'teki Milli Eğitim Müdürü Ahmet Erdoğan'a ulaşacağını sözlerine ekledi.

Doç.Dr. Cevdet Tınazcı, Yakın Doğu Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) mezunu olan meslektaşı Sinan Ağlar'n da Van'daki öğrencilere yardımların dağıtılmasında yardımcı olacağını sözlerine ekledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.