LAPTA
okuma süresi: 2 dak.

Cumhurbaşkanı'ndan 100 yaşındaki Pembe nineye ziyaret...

Cumhurbaşkanı'ndan 100 yaşındaki Pembe nineye ziyaret...

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Lapta'da yaşayan ve basına, "en büyük arzum Eroğlu'nu görmek" diye demeç veren 100 yaşındaki Pembe nineyi ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 19/01/13 18:08
okuma süresi: 2 dak.
Cumhurbaşkanı'ndan 100 yaşındaki Pembe nineye ziyaret...
A- A A+

Cumhurbaşkanlığı Basın Bürosu açıklamasına göre, Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, eşi Meral Eroğlu ile birlikte bugün Lapta ve Alsancak'ta idi.

Cumhurbaşkanı Eroğlu ve eşi geçtiğimiz günlerde bir gazetede yer alan demecinde "en büyük arzusunun Cumhurbaşkanı Eroğlu'nu görmek olduğunu" ifade eden ve Lapta'da yaşayan 100 yaşındaki Pembe Teyfik Şamişiciler'i ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Eroğlu'nun, geçmişte ağır bir rahatsızlık geçiren kendisini tıbbi müdahaleyle sağlığına kavuşturduğunu söyleyen ve bunu hep anımsadığıını ifade eden Şamişiciler, Cumhurbaşkanı Eroğlu ile eşinin ziyaretinde çok memnun kaldığını belirtti.

Şamişiciler'e yapılan ziyarette duygu dolu anlar da yaşandı. Eroğlu ve eşini kapıda karşılayan 100 yaşındaki Pembe Teyfik Şamişiciler, çok duygulandı. Yapılan sohbette anılar tazelendi.

Cumhurbaşkanı Eroğlu, daha sonra Lapta ve Alsancak'ta bazı örgütleri, kahvehaneleri ve iş yerlerini ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti; onların çeşitli konulara ilişkin görüş ve düşüncelerini, şikayetlerini dinledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.