ÇATALKÖY
okuma süresi: 2 dak.

Çatalköy'deki Shayna Beach Club hangi ünlü politikacının oğluna verildi

Çatalköy'deki Shayna Beach Club hangi ünlü politikacının oğluna verildi

Girne – Çatalköy bölgesinde turistik işletme olarak faaliyet gösteren Shayna Beach Club yasal olmayan yollarla şimdiki kullanıcısından alınarak başka birilerine devredilmek isteniyor...

Yayın Tarihi: 23/01/13 23:50
okuma süresi: 2 dak.
Çatalköy'deki Shayna Beach Club hangi ünlü politikacının oğluna verildi
A- A A+

Kıbrıs Postası Özel

Geçmiş yıllarada İçişleri Bakanlığı tarafından Bakanlar Kurulu kararı ile Çatalköy Belediyesi'ne devredilen Shayna Beach Club olarak kullanılan arazi daha sonra Çatalköy Belediyesi tarafından Belediye Meclisi kararı ile bir özel işletmeye kiralanmıştı.

Zaman içerisinde Girne'nin en gözde turizm işletmelerinden olan Shayna Beach Club uzun süredir bu bölgede hizmet vermekte.

Aradan geçen zamanda faaliyetlerini sürdüren arazi şimdilerde içinde yasal kiracıları bulunmasına rağmen usulsüz bir şeklide başkalarına devredilmek istenmekte...

Turizm Bakanlığı'nın konu hakkında "Arazi üzerinde bir turizm işletmesi vardır ve Çatalköy Belediye Meclis kararı ile orası kiralanmıştır" şeklinde uyarılmasına rağmen araziyi başka birilerine kiralamak istemesi tepki ile karşılandı.

ÜNAL ÜSTEL BU YERİ KİME KİRALAMAK İSTİYOR?

Kıbrıs Postası'nın elde ettiği bilgilere göre Turizm Bakanı Ünal Üstel sözkonusu araziyi Demokrat Parti Başkanı Serdar Denktaş'ın oğlu Rauf Denktaş'a kiraladı.

Kiralama işlemi sonrasında Çatalköy Belediyesi ve İçişleri Bakanlığı tarafından tepki ile karşılaşan Ünal üstel'in verilen iznin iptali yönüne gittiği gelen bilgiler arasında.

UBP GİRNE BÖLGESİNDE KAOS YAŞADI...

Yaşanan olay üzerine UBP'nin Girne Örgütü'nde kaos yaşandı. Konu ile ilgili Kıbrıs Postası'nın görüştüğü bazı UBP'li yetkililer ise olayın Başbakan İrsen Küçük'ün bilgisinde olup olmadığı konusunu sorguladı.

Genel kanı; böylesine bir konuda Turizm Bakanı Ünal Üstel'in Başbakan İrsen Küçük'ün olurunu alması gerektiği yönünde oldu.

Öte yandan ticari olarak değerli olan bu bölgenin ise Demokrat Parti Başkanı Serdar Denktaş'ın oğlu Rauf Denktaş'a verilmek istenmesi çeşitli soru işaretlerinin doğmasına neden oldu...

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.