İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

KTMMOB, Bileşim Projelerini ileriye taşımayı hedefliyor

KTMMOB, Bileşim Projelerini ileriye taşımayı hedefliyor

Kıbrıs Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği'ne bağlı Bilgisayar Mühendisleri Odası yeni yıl kokteyli 17 Ocak 2013 Perşembe günü Birlik Lokalinde gerçekleştirildi.

Yayın Tarihi: 06/02/13 15:01
okuma süresi: 2 dak.
KTMMOB, Bileşim Projelerini ileriye taşımayı hedefliyor
A- A A+

Oda Başkanı Bora Tüccaroğlu, çok sayıda üyenin, KTMMOB Başkanı Dr. Zihni Türkan, KTMMOB Genel Sekreteri İzzet Volkan ve diğer Oda Başkan ve Temsilcilerinin de katıldığı kokteylde bir konuşma yaptı. Tüccaroğlu, üyelerle ve diğer konuklarla birlikte olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Oda faaliyetleri ve sektöre ilişkin bilgiler veren Tüccaroğlu, uzun zamandan bu yana üzerinde çalışılan Oda Mesleki Hizmet ve Denetim Tüzüğü, Vize Tüzüğü ve bağlı yönetmeliklerin tamamlanarak Oda Yetki Kurulu tarafından onaylandığını belirtti.

Söz konusu Tüzük ve Yönetmelikerin Birlik vasıtası ile Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığına sunulduğunu bildiren Tüccaroğlu, mevzuatın mümkün olan en kısa sürede Bakanlar Kurulu tarafından onaylanarak ülkemizde gerçekleştirilecek Bilişim Projelerine ilişkin tüm süreçlerin de belirli bir standarta ulaştırılması için takipçi olacaklarını belirtti.

Son olarak, kısa bir konuşma yapan KTMMOB Başkanı Dr. Zihni Türkan, kendisinin meslek olarak bilişim sektörünün çok içinde olmadığını ancak Oda'nın faaliyetlerini çok yakından ve takdirle izlediklerini belirtti. Bundan sonraki süreçte de Bilgisayar Mühendisliğinin hak ettiği noktaya ulaşmasında Oda'ya ellerinden gelen desteği sağlamaya devam edeceklerini bildirdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.