İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

15 bin TL değerinde sahte para piyasaya sürüldü!

15 bin TL değerinde sahte para piyasaya sürüldü!

Lefkoşa ve Güzelyurt bölgesinde 15 bin TL değerinde sahte 200TL ve 100TL'lik banknotları tedavüle sürdüğü iddia edilen üç kişi dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi huzuruna çıkarıldı.

Yayın Tarihi: 30/03/13 07:00
okuma süresi: 2 dak.
15 bin TL değerinde sahte para piyasaya sürüldü!
A- A A+

Kıbrıs Postası - Abbas ELMAS

Polis tarafından "Sahte para tasarrufu, sahte para tedavüle sürme ve sahtekarlıkla para temini" suçlaması getirilen zanlılar Tülay Bal, Alev Alas ve Abdülmüdtalip Bal hakkında soruşturma maksatlı 3 gün tutukluluk emri verildi.

Mahkemede olayla ilgili bulguları aktaran Lefkoşa Polis Müdürlüğü Adli Şube'de görevli polis memuru Tukay Alper, zanlıların 2013 yılı içinde Güzelyurt ve Lefkoşa bölgesinde toplam 15 bin TL değerinde sahte 200 ve 100TL'lik banknotlardan oluşan sahte paraları tedavüle sürdüklerini söyledi.

Zanlılar aleyhinde başlatılan soruşturmanın henüz çok yeni olduğuna değinen Alper, olayla ilgili arana emarelerin ve şahısların olduğunu ifade ederek, yürütülen polis soruşturmasının selameti açısından zanlıların 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmalarını talep etti.

Huzurundaki şahadeti değerlendiren Lefkoşa Kaza Mahkemesi Yargıcı Hale Ahmetraşit, yürütülen polis soruşturmasının selameti açısından tüm zanlıların da 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını emretti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.