VADİLİ
okuma süresi: 2 dak.

"Vadili Belediyesi herkes için spor derneği karma resim sergisi"açıldı

"Kalkınmakta olan KKTC'nin sanatsal yönü de güçlü olmalı"

"Vadili Belediyesi Herkes İçin Spor Derneği Karma Resim Sergisi", dün, Başbakan İrsen Küçük tarafından açıldı.

Yayın Tarihi: 26/05/13 08:51
okuma süresi: 2 dak.
"Kalkınmakta olan KKTC'nin sanatsal yönü de güçlü olmalı"
A- A A+

Sergiye, Ekonomi ve Enerji Bakanı Sunat Atun, Sağlık Bakanı Ertuğrul Hasipoğlu ile bazı belediye başkanları ve bölge halkı katıldı.

ADAHAN

Serginin açılışında konuşan Vadili Belediye Başkanı Mehmet Adahan, her yıl yapılmakta olan kültürel etkinliklerden birinin de resim sanat sergisi olduğunu belirtti.

Adahan, Vadili Belediyesi ve Vadili Belediyesi Herkes İçin Spor Derneği'nin düzenlediği sergide köyden ve civar bölgelerden katılan sanatçıların eserlerinin yer aldığını söyledi.

Belediye başkanı Adahan, sergide sanatçıların iç dünyalarının resimlerle yansıtıldığını belirtti.

KÜÇÜK

Serginin açılışı öncesinde konuşan Başbakan İrsen Küçük, Vadili Belediyesi'nin önderliğinde yeni bir sanatsal faaliyetinin açılışını yapacak olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Başbakan Küçük, ülke geneline yayılmakta olan sanatsal faaliyetlerin sevindirici olduğunu ifade etti.

Küçük, "Geçmiş yıllarda hep başkent ve diğer ilçelerde yoğunlaşan bu tip sanatsal faaliyetlerin yörelere yayılması ve Ada geneline yayılır bir şekilde devam etmesi bizleri memnun etmektedir" dedi.

Başbakan İrsen Küçük, ülke nüfusuna oranla sanatseverlerin sayısının çok olduğuna işaret ederek, Ada genelinde spora ve sanata yönelik çalışmaların artmasının kendilerine güç verdiğini dile getirdi.

Kalkınmakta olan KKTC'nin sanatsal yönünün de güçlü olması gerektiğini vurgulayan Başbakan Küçük, "Ülkemizin çeşitli platformlarda sanatçılar tarafından temsil edilmesi önemlidir" dedi.

Vadili Belediyesi'nin çeşitli etkinliklere imza atmasından duyduğu memnuniyeti de ifade eden Başbakan Küçük, sanatsal faaliyetlerin sürdürülmesine öncü olan Vadili Belediyesi'ne ve sanatçılara teşekkür ederek başarılar diledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.