ALAYKÖY
okuma süresi: 3 dak.

Gençlik Dairesi Müdürü Eroğlu Alayköy Folklor Derneği'ni ziyaret etti

Gençlik Dairesi Müdürü Eroğlu Alayköy Folklor Derneği'ni ziyaret etti

Gençlik Dairesi Müdürü Gencay Eroğlu'nun derneklere yönelik başlattığı ziyaretleri çerçevesinde Alayköy Folklor Derneği'ni ziyaret ederek, Dernek Yönetim Kurulu ile görüştüğü; dansçı gençlerin halk dansları çalışmasını izlediği bildirildi.

Yayın Tarihi: 10/10/13 11:52
okuma süresi: 3 dak.
Gençlik Dairesi Müdürü Eroğlu Alayköy Folklor Derneği'ni ziyaret etti
A- A A+

Gençlik Dairesi'nden yapılan açıklamaya göre, ziyarette, Alayköy Folklor Derneği Başkanı Muhterem Cemoğlu, Asbaşkan Hasan Cemoğlu, Eğitmenler Serkan Cemoğlu ve Tarkan Ulusol ile görüşen Eroğlu, Derneğin sıkıntılarıyla, bu sıkıntılara karşın gerçekleştirilen etkinliklerle ilgili bilgi alışverişinde bulundu.

Alayköy Folklor Derneği'nin Ankara Etimesgut Sanat ve Kültür Festivali'ne katılarak gösterdiği başarıyı kutlayan Gencay Eroğlu, Ankara'daki yetkililer tarafından Alayköy Folklor Derneği ile ilgili güzel haberleri aldığını; bu haberlerin kendisini mutlu ettiğini belirterek, yönetim, eğitmen, müzisyen ve dansçıları kutladı.

Gençlik Dairesi Müdürü Eroğlu ziyarette yaptığı konuşmada, dernek ve Sivil Toplum Örgütleri'nin zor şartlarda fedakârca halk danslarını yaşatarak, gelecek nesillere aktırdığını anlatarak, halk danslarının bir araç olduğunu, bu sayede birliktelik ve sevginin ekipler içinde sağlandığını vurguladı.

Eroğlu konuşmasında birlikteliği oluşturan kavramın sevgi olduğunu ifade ederek, toplumun sevgi kavramından uzaklaştığını ancak karşılıklı sevginin toplumun en büyük ihtiyacı olduğunu belirtti.

Halk dansları aracıyla farklı ülkelerle de dostluklar kurulduğunu ve kültürün tanıtıldığını kaydeden Eroğlu, gençlerin yaşanan güzelliklerin farkında olmasını ve derneklere sahip çıkmalarını istedi.

Dernekçiliğin çok fazla gönüllülük ve fedakârlık istediğinin vurgulayan çizen Eroğlu, "Ailenizle, arkadaşlarınızla, dostlarınızla derneğinizi ayakta tutmak için el birliğiyle çalışarak sahip çıkmanız gerekir" ifadesini kullandı.

Gençlik Dairesi olarak derneklere ziyaret başlattıklarını ve Alayköy Folklor Derneği'nin de bu ziyaretler çerçevesinde ziyaret edildiğini ifade eden Eroğlu, Derneğin bir isteği olması halinde Daire olarak elden gelen yardımı yapmaya hazır olduğunu söyledi.

TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.