ÇATALKÖY
okuma süresi: 2 dak.

Ceyhun Kırok: "29 Haziran'da Çatalköy'ün kaderi değişecek!"

Ceyhun Kırok: "29 Haziran'da Çatalköy'ün kaderi değişecek!"

CTP-BG Çatalaköy Belediye Başkan adayı Ceyhun Kırok mevcut belediye başkanının yaptırdığı tek bir yeşil alan olmadığını söyleyerek çocukların parka ihtiyacı olduğunu söyledi. Kırok ve ekibi Çatalköy ve Arapköy'ü gezerek halkla buluştu.

Yayın Tarihi: 21/05/14 14:58
okuma süresi: 2 dak.
Ceyhun Kırok: "29 Haziran'da Çatalköy'ün kaderi değişecek!"
A- A A+

Seçim manifestosunu da dağıtan CTP'liler yeşil bir Çatalköy için vatandaştan destek istedi. Çatalköy'ün en eski yerleşim birimlerinden biri olduğunu söyleyen Kırok, kültürel zenginliklerin ve doğanın korunması için 'Yıldızlı Belediyecilik' anlayışının Çatalköy'e de yerleşmesi gerektiğini söyledi. Kırok, bölgedeki betonlaşmanın önüne geçmek için yeşil alan yatırımlarının göreve gelir gelmez başlatılacağını belirtti. Esnafla da bir araya gelen ekip, sorunları dinleyerek çözüm önerilerini sundu.

KIROK: HİZMET BİZİM İŞİMİZ…

CTP-BG Çatalaköy Belediye Başkan adayı Ceyhun Kırok ve ekibi, Çatalköy'e sevdalı olduklarını, köyün yok olup gitmesine izin vermeyeceklerini ve Çatalköy'ü de yıldızlı belediyeler arasına sokacaklarını söylediler. Kırok, CTP'nin yönetimindeki tüm belediyelerin kalkınmış belediyeler olduğunu kaydederek bu belediyelerdeki yönetim anlayışının odağında 'insan' olduğunu vurguladı. 29 Haziran günü Çatalköy'ün kaderini değiştirmek için halktan onay beklediklerini ifade eden Kırok, "Belediyecilik hizmet işi, hizmet CTP'nin işi. Yıldızlı belediyecilik tüm Kıbrıs'ın hakkı" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.