AKDOĞAN
okuma süresi: 3 dak.

DP Ulusal Güçler Akdoğan Kadın Örgütü'nden çay partisi

DP Ulusal Güçler Akdoğan Kadın Örgütü'nden çay partisi

Demokrat Parti Ulusal Güçler Akdoğan Kadın Örgütü, birlik ve beraberliği pekiştirmek amacıyla çay partisi düzenledi.

Yayın Tarihi: 26/05/14 15:11
okuma süresi: 3 dak.
DP Ulusal Güçler Akdoğan Kadın Örgütü'nden çay partisi
A- A A+

Düzenlenen çay partisinde DP Ulusal Güçler Akdoğan Kadın Örgütü, Akdoğan Belediye Başkan adayı Salih Mendeli ile Belediye Meclis Üyesi adaylarını, bölge kadınları ile bir araya getirdi.

Programa, DP Ulusal Güçler Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ahmet Kaşif, Gazimağusa Milletvekili ve İlçe Başkanı Fikri Ataoğlu, Gazimağusa Milletvekili Dr. Hakan Dinçyürek, Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Erol Aktoprak, Kadın Örgütü Başkanı Esen Yalın Aktoprak, Gazimağusa Kadın Örgütü Başkanı Fatma Midem Kaygan ve parti üyesi kadınlar katıldı.

SALİH MENDELİ:

Burada kadınlarla teker teker selamlaşarak ayaküstü sohbet eden DP Ulusal Güçler Akdoğan Belediye Başkan adayı Salih Mendeli kadınlara hitaben yaptığı konuşmada, programa katılmaktan son derece mutlu olduğunu söyledi.

Mendeli, birlik ve beraberliğin, kardeşliğin ve paylaşmanın önemine değinerek "bu birlikteliği ve paylaşmayı ortaya koyacak olan ve biz beyleri yönlendirecek olan siz kadınlarsınız. Sizlerin çalışma azmi ile inşallah 29 Haziran'da Akdoğan'nı birlikte yöneteceğiz" dedi.

DP Ulusal Güçler Akdoğan Belediye Başkan adayı Salih Mendeli konuşmasını, kadın elinin değdiği her şeyin daha güzel olduğuna vurgu yaparak; "Zaman, kadının gücünü toplumda gösterme zamanı. Hak ettiğimiz çağdaş bir yerel yönetim ve evlatlarımızın geleceği için şimdi hep birlikte aydınlık yarınlara yürüme zamanı" diyerek sonlandırdı.

ESEN YALIN AKTOPRAK:

DP Ulusal Güçler Kadın Örgütü Başkanı Esen Yalın Aktoprak konuşmasında, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin yaşatılmasının ancak güçlü DP Ulusal Güçler ile mümkün olduğunu, 29 Haziran'da yapılacak yerel seçimlerde sadece Akdoğan'da değil ülkenin her yerinde güçlü çıkacağını, söyledi.

Seçimlerde güçlü çıkmanın temel koşunun da, birlik ve beraberliğimizi koruyarak çok çalışmaktan geçtiğini belirtti. Akdoğan'daki kadınların kendilerini geliştirmek için mesleki kurslardan ve sosyal etkinliklerde yoksun olduğunu, Salih Mendeli'nin seçilmesi ile kadınların beklentilerinin karşılanacağından emin olduğunu söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.