DİKMEN
okuma süresi: 1 dak.

Dikmen Belediyesi asfalt çalışmalarını sürdürüyor

Dikmen Belediyesi asfalt çalışmalarını sürdürüyor

Dikmen Belediyesi asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

Yayın Tarihi: 03/06/14 15:44
okuma süresi: 1 dak.
Dikmen Belediyesi asfalt çalışmalarını sürdürüyor
A- A A+

Çalışmalar kapsamında Dikmen Belediyesi, Dikmen'in merkezi olan 20 Temmuz Caddesi'nde bir süreden beridir alt yapı çalışmalarını sürdürerek bölgeden geçen su hatlarını yenileme çalışmalarını tamamlamasının hemen ardından Dikmen'in merkezi olan 20 Temmuz Caddesi'nde asfalt çalışmalarına başladı.

Çalışmaları yerinde inceleyen Dikmen Belediye Başkanı Yüksel Çelebi, Dikmen'in merkezi olan 20 Temmuz Caddesi'nde bulunan su hatlarını yenilediklerini ve merkezi yolda asfaltlama çalışmalarını başlattıklarını söyledi.

Dikmen Belediye Başkan adayı Yüksel Çelebi, asfalt çalışmalarının hız kesmeden ihtiyaçlı bölgelerde de devam edeceğini belirterek. Dikmen Belediyesi'nin 2014 yılında da hizmetlerine kesintisiz sürdüreceğini söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.