TATLISU
okuma süresi: 2 dak.

Sağlık Bakanlığı: "Tatlısu 112 Acil İstasyonu'nun hizmette"

Sağlık Bakanlığı: "Tatlısu 112 Acil İstasyonu'nun hizmette"

Sağlık Bakanlığı Tatlısu 112 Acil İstasyonu'nun hizmete girdiğini bildirdi.

Yayın Tarihi: 04/06/14 16:32
okuma süresi: 2 dak.
Sağlık Bakanlığı: "Tatlısu 112 Acil İstasyonu'nun hizmette"
A- A A+

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre Tatlısu 112 Acil İstasyonu 24 saat kesintisiz hizmet verecek.

Sağlık Bakanlığı bünyesinde 2004 yılında kurulan ancak, zaman içerisinde yeterince ilerleme kat etmeyen 112 Ambulans Komitesinin, yaklaşık 3 ay önce yeniden canlandırılmasıyla, 112 ambulans ağının güçlendirilmesine yönelik bir takım projelerin hayata geçirilmeye başlandığı kaydedilen açıklamada, Tatlısu 112 Acil İstasyonunun da başlatılan çalışmaların bir sonucu olarak, kısa süre içerisinde hizmet vermeye başladığı belirtildi.

112'nin geliştirilmesi ve yeniden organizasyonuna yönelik çalışmalar…

112 acil sağlık hizmetlerinin geliştirilmesi maksadıyla, Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nden de destek alındığı vurgulanan açıklamada, bu doğrultuda kısa bir süre önce ambulans şoförlerine, 112 acil servis çalışanlarına ve eğitimcilerin eğitimine yönelik çalışma başlatıldığı da anımsatıldı.

Girne doğu sahil yolunda eksiklik vardı, giderildi…

Açıklamada, Girne doğu sahil yolu boyunca Yeni Erenköy'e kadar ambulans merkezinin olmamasının büyük bir eksiklik olduğuna da değinilerek, Sağlık Bakanlığının, söz konusu eksikliği kısa sürede gidermiş olmaktan dolayı duyduğu mutluluk ifade edildi.

Açıklamada, Tatlısu köyünde, anayol kenarında bulunan binanın, restore edilerek 112 Ambulans İstasyonu olarak hizmet verebilecek şekilde tasarlandığına belirtildi.

Telefondan "112" aranarak istasyona ulaşılabilecek…

Tatlısu 112 Acil İstasyonu'na acil durumlarda, "112" telefon numarasından ulaşılabilecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.