MEHMETÇİK
okuma süresi: 4 dak.

Sarıçizmeli: "Mutlu belediyeyi birlikte yaratacağız!"

Sarıçizmeli: "Mutlu belediyeyi birlikte yaratacağız!"

CTP Mehmetçik Belediye Başkan adayı Cemil Sarıçizmeli ve belediye meclis üyesi adayları, Mehmetçik Belediyesi çalışanları ile bir araya gelerek belediyenin geleceği ile ilgili görüş alış verişinde bulundular.

Yayın Tarihi: 05/06/14 14:32
okuma süresi: 4 dak.
Sarıçizmeli: "Mutlu belediyeyi birlikte yaratacağız!"
A- A A+

Toplantıya davetli olarak katılan İçişleri ve Yerel Yönetimler Bakanı Tebberüken Uluçay da belediyelerle ilgili çalışmalar hakkında bilgi verdi. Mehmetçik Çelebi Garden Hotel'de gerçekleşen görüşmede belediye çalışanlarının sorunlarını dinleyen Bakan Uluçay, Mehmetçik Belediyesi'nde yaşanan grev sürecinde sorunun çözülmesi için ellerinden gelen çabayı harcadıklarını ifade ederek yaşanan siyasi tıkanmaya tam bir çözüm bulamamalarına rağmen ara bir formül ile yerel seçimlere kadar çalışanın evine ekmek götürebilmesini sağladıklarını belirtti.

Belediyede bütçe sorunu olduğuna işaret eden Uluçay, mevcut belediye başkanı ve meclis üyelerinin bütçe yapamamasından dolayı çalışanların ciddi mağduriyet yaşadığını bulunan ara formül ile siyasi tıkanıklığı seçime kadar ertelediklerini ve çalışanlar ile halkın seçimlerde gerekli değerlendirmeyi yapacağına olan inancının tam olduğunu belirtti.

29 Haziran Yerel Seçimlerinde seçilecek olan yeni yönetimin bütçe sorununu aşarak yaşanan siyasi tıkanıklığa son vereceğini ve yeni yönetim ile çalışanların birlikte yeni bir belediyecilik anlayışı inşa edeceklerini söyleyen Uluçay kendilerinin yine üzerlerine düşen her türlü katkıyı ve yardımı sağlamaya hazır olacaklarını ifade etti.

SARIÇİZMELİ: YILDIZLI BELEDİYECİLİĞİN TEMELİNDE MUTLU ÇALIŞANLAR VAR

Toplantıda çalışanlara konuşan CTP Mehmetçik Belediye Başkan Adayı Cemil Sarıçizmeli belediye olarak çok zor bir dönem yaşandığını hatırlatarak çalışanlarının mutlu olmadığı bir kurumun başarıya ulaşmasının mümkün olmadığına inandığını belirtti. Mensubu olduğu partinin işçinin ve emekçinin partisi olduğuna vurgu yapan Sarıçizmeli, CTP'li belediyelerde ilk hedefin mutlu çalışanlar yaratarak verimli hizmetin sağlanması olduğunu kaydetti.

Mehmetçik Belediyesi çalışanlarının sosyal haklardan mahrum şekilde çalıştırıldığını, iş güvenliğinin olmadığını, bazı çalışanların sabahleyin belediyeye giderken o gün hangi işle uğraşacağını bilmediğini hatırlatan Sarıçizmeli, mevcut belediye yönetiminin kurumsallaşmayı sağlamayarak işçilerin kaderini iki dudağının arasında tuttuğunu söyledi.

Yıldızlı Belediyecilikte kurumsallaşmanın olmazsa olmaz olduğunu işaret eden Sarıçizmeli, belediyeyi kurumsallaştırarak çalışanın yapacağı görevde uzmanlaşmasının önünü açacaklarını ve böylece çalışanların siyasi otoritenin altında, huzurdan uzak bir iş ortamında değil, kurumsallaşmış bir belediyede huzurlu bir ortamında çalışmalarını sağlayacaklarını belirtti.

YILDIZLI BELEDİYEYİ ÇALIŞANLAR İLE BİRLİKTE YARATACAĞIZ

Yıldızlı belediyeciliğin temelinde mutlu çalışanlar olduğuna vurgu yapan Sarıçizmeli, kendisinin halka kaliteli hizmet verebilen belediyeyi çalışanlar ile birlikte yaratabileceğine inandığını ifade etti. 29 Haziran'dan sonra en büyük görevin çalışanlara düşeceğini belirten Sarıçizmeli, seçimden hemen sonra işe koyularak hem belediyenin hem de belediye çalışanlarının çağdaş şartlarda hizmet vereceğinin altını çizdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.