ÇATALKÖY
okuma süresi: 2 dak.

Hulusioğlu: "Adaylar siyaset yapacağına proje üretmeli"

Hulusioğlu: "Adaylar siyaset yapacağına proje üretmeli"

Çatalköy Belediye Başkanı ve Bağımsız Belediye Başkan adayı Mehmet Hulusioğlu, belediye başkan adaylarını proje üretmeye davet etti.

Yayın Tarihi: 09/06/14 17:01
okuma süresi: 2 dak.
Hulusioğlu: "Adaylar siyaset yapacağına proje üretmeli"
A- A A+

Hulusioğlu yaptığı yazılı açıklamada şöyle dedi:

"Bugün bazı gazetelerde gördüğüm bir haber üzerine açıklama yapmak zorunda kaldım. Seçimlere çok az bir süre kala hala daha bazı adaylar ot ve çöp üzerinden siyaset yapmaya çalışıyorsa bu durum çok düşündürücüdür. Bu arkadaşların bunları bir kenara koyup proje üretmelerini bekliyoruz.

Biz Çatalköy Belediyesi olarak zaten yılın 12 ayı otları da kesiyoruz, çöpleri de topluyoruz. Çağdaş belediyecilik için, bölgemizin insanları için daha büyük projelerin hazırlanması için uğraş veriyoruz. Bu arkadaşlar da ellerinde hiçbir proje olmaksızın çöple, otla bizi eleştiriyor. Bıraksınlar bunları da vatandaşın hak ettiği hizmeti alabilmesi için proje üretsinler. Belediyeciliği biz zaten son 4 yıldır yapıyoruz" dedi.

YENİ DÖNEM İÇİN PROJELER HAZIR

Hulusioğlu gelecek dönem için projelerinin hazır olduğunu yeni dönemde bunları öncelik sırasında göre tek tek hayata geçireceklerini de sözlerine ekledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.