SERDARLI
okuma süresi: 4 dak.

Bayraktar: "Elimizi taşın altına koyacağız"

Bayraktar: "Elimizi taşın altına koyacağız"

Cumhuriyetçi Türk Partisi – Birleşik Güçler (CTP-BG) Serdarlı Belediye Başkan adayı Salih Bayraktar ve meclis üyesi adayları dün akşam bölge halkına tanıtıldı.

Yayın Tarihi: 10/06/14 16:00
okuma süresi: 4 dak.
Bayraktar: "Elimizi taşın altına koyacağız"
A- A A+

Serdarlı köy meydanında gerçekleştirilen aday tanıtım şölenine Genel Başkan ve Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, İçişleri ve Yerel Yönetimler Bakanı Teberrüken Uluçay, Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Gulle ve CTP-BG Gazimağusa milletvekilleri Asım Akansoy ve Ferdi Sabit Soyer katıldı. Serdarlı halkının yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte Serdarlı Belediyesi'ne aday yıldızların tanıtım etkinliği şölene dönüştü.

YORGANCIOĞLU: YILDIZLI BELEDİYELER ÖNE ÇIKIYOR

Serdarlı aday tanıtım gecesinde konuşma yapan Genel Başkan ve Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, CTP-BG'nin elinde bulundurduğu belediyelerin "Yıldızlı Belediyeler" olduğunu ve bu belediyeler diğerlerine göre birkaç adım önde durduğunu ifade etti. CTP-BG yönetimlerinde yapılan icraatların tümünün temelinde insana hizmet olduğunu söyleyen Yorgancıoğlu, yaşın, dilin, dinin, ırkın, cinsiyetin ayırt edilmediğini, ne olursa olsun hizmetlerin eşit ve kalite temelinde verildiğini ve daha iyi projeler yaratmak için çalışmaya devam edeceklerini belirtti. Serdarlı Belediyesi'nin de artık yıldızlı belediyecilik kalitesindeki hizmet anlayışı kazanmasının zamanı geldiğini dile getiren Yorgancıoğlu, 29 Haziran tarihinin değişimin ve dönüşümün noktası olduğunu, hizmet aşkı ile yanan CTP-BG adaylarının Serdarlı halkına "Yıldızlı Belediyeciliğin" ayrıcalıklarını yaşatacağının tarihi olduğunu vurguladı.

ŞAHALİ: KÖYDEN KENTE DÖNÜŞÜMÜ SAĞLAYACAĞIZ

CTP-BG Gazimağusa İlçe Başkanı ve Gazimağusa milletvekili Erkut Şahali yaptı. Şahali birçok beldenin makus talihini değiştirmek için harekete geçtiklerini ve bu bölgelerden birisinin de Serdarlı olduğunu ifade etti. Serdarlı halkının mevcut belediyeciliği ve yönetimi hak etmediğini savunan Şahali, son 4 yılda Serdarlı Belediyesi'nin yerinde bile saymadığını, aksine geriye gittiğini kaydetti. CTP-BG'nin yerel yönetimlerde bir marka olduğunu vurgulayan Şahali, Serdarlı'nın 29 Haziran tarihinden itibaren köyden kente dönüşümü gerçekleştirmeye başlayacağını sözlerine ekledi.

BAYRAKTAR: ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYACAĞIZ

CTP-BG Serdarlı Belediye Başkan adayı Salih Bayraktar da aday tanıtım gecesinde yaptığı konuşmada 29 Haziran tarihinde göreve geleceklerini ve göreve gelmelerinin ardından ellerini taşın altına koymaktan korkmayacaklarını söyledi. CTP-BG'nin insan odaklı siyaset yürüttüğünü kaydeden Bayraktar, "Yıldızlı Belediyeciliğin" temelinde de insan sevgisinin yattığını dile getirdi. Başta Serdarlı Belediyesi olmak üzere CTP-BG'ye ait olmayan belediyelerdeki mali yapının sürdürülebilir olmadığına vurgu yapan Salih Bayraktar, bu belediyelerin yol, su ve kaldırım gibi temel hizmetleri bile yerine getiremediğinin altını çizdi. Bayraktar son olarak disiplinli ve özverili bir belediye yaratılacağını, halktan alınacak görevin layıkıyla yerine getirileceğini ve Serdarlı'yı yıldızlı belediyeler arasına katacaklarını belirtti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.