ALAYKÖY
okuma süresi: 3 dak.

CTP-BG Alayköy Belediye Başkanı ve yeni dönem adayı Manisoy: "Vicdanım rahat"

CTP-BG Alayköy Belediye Başkanı ve yeni dönem adayı Manisoy: "Vicdanım rahat"

Cumhuriyetçi Türk Partisi Birleşik Güçler (CTP-BG) Alayköy Belediye Başkanı ve yeni dönem adayı Hulusi Manisoy, sekiz yıllık belediye başkanlığı süresince yaptığı icraatlar konusunda vicdanen rahat olduğunu söyledi.

Yayın Tarihi: 11/06/14 11:08
okuma süresi: 3 dak.
CTP-BG Alayköy Belediye Başkanı ve yeni dönem adayı Manisoy: "Vicdanım rahat"
A- A A+

Devletin koyduğu kurallar çerçevesinde belediyenin maliyesi ve düzenini korumayı öncelik görev edindiklerini söyleyen Manisoy, niyetinin kendilerine göre bir belediye değil, halka uygun olması gereken bir belediye kurmak olduğunu belirtti. Belediyenin içine partizanlığı sokmadığını aktaran Manisoy, birçok partiden meclis üyeleriyle birlikte plan ve program dahilinde projeler yürüttüklerini ve kimseyi rencide edici davranışlarda bulunmadıklarını ifade etti.

'VİCDANIM RAHAT'

ADA TV'de Erçin Şahmaran'ın sorularını yanıtlayan Alayköy Belediye Başkanı ve yeni dönem adayı Hulusi Manisoy'un sözlerinden öne çıkan detaylar şu şekilde; "Belediyede hak edene hak ettiği yeri verdim. 33 tane çalışanımız var 8 tanesi memurdur. 27 kişi ile aldım ben belediyeyi şuanda 33 çalışanımız bulunmakta. Müdürümüzü, muhasebecimizi atadık. Personelimiz memnundur, siyasetten uzak Alayköy'e hizmet ediyorlar. Personelimizi topladım, işçisini, memurunu kamusunu güçlendirmek. Devletin koyduğu kurallara göre belediyenin maliyesini, düzenini, intizamını yerine koymaktır. Niyetim kendime göre belediye yaratmak değildir. Çağdaş belediyecilik de budur. 8 yıldır da vicdanen rahatım. Sigorta ve ihtiyat sandığı borcum yok. Sendika ile imzaladığım sözleşmede personelimin bir kuruşun yemedim. Bütün partilerden üye çalışanlarımız var hiçbir zaman da partizanlığı belediyenin içine sokmadım, sokmayacağım da. Biz yarışı dışarda yaparız rozeti dışarı atarız.

'BİRLİK BERABERLİK İÇİNDE PROJELER'

İlk geldiğimizde bütün köyün su tesisatını değiştirdik. 2008 yılından sonra Yılmazköy'e bağlandıktan sonra da bütün hatları değiştirdik. Alayköy'e yeni bir depo yaptık. Yeni su hatları çektik askeri bölgeden. Su sorununu 8 yıldır hemen hemen çözdük. 8 yılda 17 tane araç aldık. Hepsini de belediyenin bütçesinden aldık. Partilerden gelen adaylar nereye gitti diye soruyor. 4 taneUBP'nin meclis üyesi var, her toplantıda biz hesapları söylüyoruz. Bir projeye imza atarken herkesin görüş ve fikrini de alıyoruz. Çok değerli meclis üyeleri var. Hepsinin görüşlerine saygı duyuyoruz ve birçok icraatta hepsinin de imzası vardır. Herkesi bir kafamıza göre yapmıyoruz.

'ÇAĞA AYAK UYDURUYORUZ'

Sanayi Bölgesi belediyeye bağlı değil Sanayi idaresinde bağlıdır. Biz çöpü toplarız çevreyi temizleriz. Daha yüzde 30'u doldu. Su sorunu vardı yeni bir depo yaptırdık. 30 milyar para ödedik patlaklara. Sanayi Dairesi ile işbirliği içerisinde devam edeceğiz. Bir yerinde başladık devam edeceğiz. Personel de istihdam edeceğiz. İşletmecilerimizle işbirliği içerisinde yeni projelerimiz var ancak sabır ister bu işler. Plan program ister. Her şey bir anda olmaz."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.