ÇATALKÖY
okuma süresi: 1 dak.

Kırok: "Çatalköy'ü kültür-sanat kenti yapacağız"

Kırok: "Çatalköy'ü kültür-sanat kenti yapacağız"

Cumhuriyetçi Türk Partisi – Birleşik Güçler Çatalköy Belediye Başkan adayı Ceyhun Kırok ve Çatalköy Belediye meclis üyesi adayları Çatalköy'ü Geliştirme ve Kültür Derneği'nin (ÇADER) düzenlediği sergi açılışına katıldı.

Yayın Tarihi: 11/06/14 13:31
okuma süresi: 1 dak.
Kırok: "Çatalköy'ü kültür-sanat kenti yapacağız"
A- A A+

ÇADER sergisini ziyaret eden Ceyhun Kırok ve ekibi, Çatalköylü kadınların yaptığı el işlerini inceledi. Sergiyi ziyareti esnasında yoğun ilgi gören Ceyhun Kırok, kendi emeklerini ortaya koyan kadınlarla sohbet etti. Sanata yönelik projelerini Çatalköylü kadınlarla paylaşan Ceyhun Kırok, 29 Haziran'da yapılacak olan yerel seçimlerin ardından Çatalköy'ün de "Yıldızlı Belediyeler" arasında katılacağını ve sanata daha çok destek verileceğini ifade etti.

CTP-BG'ye ait 9 belediyede sanata büyük önem verildiğine vurgu yapan Kırok, sanat dostu bir kent yaratacaklarının sözünü verdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.