ESENTEPE
okuma süresi: 3 dak.

CTP- BG Esentepe'de tanıtım gecesi düzenledi...

CTP- BG Esentepe'de tanıtım gecesi düzenledi...

29 Haziran'da gerçekleştirilecek olan yerel seçimler öncesinde aday tanıtım geceleri düzenleyen CTP-BG Esentepe muhteşem bir buluşma gerçekleştirdi.

Yayın Tarihi: 11/06/14 15:00
okuma süresi: 3 dak.
CTP- BG Esentepe'de tanıtım gecesi düzenledi...
A- A A+

Esentepe Belediye Başkan adayı Cemal Erdoğan ve ekibinin tanıtıldığı geceye CTP Genel Sekreteri Kutlay Erk, CTP Girne milletvekilleri, CTP-BG Çatalköy Belediye Başkan Adayı Ceyhun Kırok, CTP-BG Lapta Belediye Başkan adayı Harper Bahadi ve çok sayıda CTP'li katıldı. 29 Haziran sonrasında Girne bölgesinin tamamına yıldızlı hizmet vermeye başlayacak olan başkanların buluşmasına sahne olan gecede, CTP Girne İlçe Başkanı Erkan Eminağa ve CTP Genel Sekreteri Kutlay Erk birer konuşma yaptı.

ERK: YAŞLILARA HİZMET PROJESİ CTP'NİN ONURUDUR

CTP-BG Genel Sekreteri Kutlay Erk de konuşmasında CTP'li belediyelerin tamamında uygulanan yaşlılara hizmet projelerinin Esentepe'de uygulanmamasını eleştirerek 29 Haziran sonrasında bunun Esentepe'ye geleceğini belirtti. Erk, 'Yıldızlı Belediyeler' sloganının tesadüfen seçilmiş bir slogan olmadığını ifade ederek bu yönde eleştiri yapanları yanıtladı. CTP'li her belediyenin verdiği hizmetlerle birer yıldız olduğunu ve o bölgeyi parlattığını ifade eden Erk, dönem dönem başka partilerin yönetimine geçen belediyelerin halinin ortada olduğunu söyledi.

EMİNAĞA: YILDIZLI HİZMET ESENTEPELİLERİN DE HAKKI

Konuşmasında CTP'li başkanlarca yönetilmekte olan 9 belediyenin tamamının yıldızlı hizmetler verdiğini belirten Erkan Eminağa, bu hizmetten yararlanmanın Esentepelilerin de hakkı olduğunu vurguladı. 29 Haziran sonrasında Esentepelilerin gerçek belediyecilikle tanışacaklarını söyleyen Eminağa Girne'yi doğudan batıya, kuzeyden güneye yıldızlarla buluşturacaklarına inandığını söyledi.

ERDOĞAN: REFERANSIM CTP'Lİ BELEDİYELER

CTP-BG Esentepe Belediye Başkan adayı Cemal Erdoğan da konuşmasında referansının diğer CTP'li belediyeler olduğunu söyleyerek yapacaklarının garantisinin oralarda aranması gerektiğini ifade etti. Gençlerle ilgili büyük projelerin Mağusa'da başarıldığı gibi, yaşlılarla ilgili projelerin Girne'de başarıldığı gibi, batık bir Lefkoşa'nın düzlüğe çıkarıldığı gibi Esentepe'nin de bunları başarabileceğini söyleyen Erdoğan, 29 Haziran sonrasında Esentepelilerin ve bölgede yaşayan herkesin bu hizmetlerden faydalanacağını ifade etti. Konuşmaların ardından Esentepe bölgesinde aday olan belediye meclis üyeleri tanıtılarak her birine yıldızlı rozetleri takıldı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.