ESENTEPE
okuma süresi: 3 dak.

Cemal Erdoğan ve ekibi Esentepe bölgesi çalışmalarını "yoğunlaştırdı"

Cemal Erdoğan ve ekibi  Esentepe bölgesi çalışmalarını "yoğunlaştırdı"

CTP-BG Esentepe Belediye Başkan adayı Cemal Erdoğan ve ekibi Esentepe bölgesi çalışmalarını "yoğunlaştırdı".

Yayın Tarihi: 15/06/14 18:15
okuma süresi: 3 dak.
Cemal Erdoğan ve ekibi  Esentepe bölgesi çalışmalarını "yoğunlaştırdı"
A- A A+

CTP-BG açıklamasına göre, Esentepeliler, hafta sonundan önce Sağlık Bakanı Ahmet Gülle'yi, ardından CTP-BG eski CTP Genel Başkanı ve Mağusa milletvekili Ferdi Sabit Soyer'i ağırladı.

AHMET GÜLLE: "BELEDİYENİN PROJELERİNE DESTEK VERECEĞİZ"

Sağlık Bakanı Ahmet Gülle, Esentepe Belediye Başkan adayı Cemal Erdoğan'ın yaşlılarla ilgili projelerinden haberdar olduğunu ve bunu büyük bir mutlulukla karşıladığını ifade etti. Yaşlılara hizmet projesinin sosyal belediyeciliğin önemli unsurlarından biri olduğunu ifade eden Gülle, bu konuda bakanlık olarak ellerinden gelen ne varsa yapmaya hazır olduklarını söyledi. Erdoğan'ın projeleri ile bölgeye yeni bir soluk getireceğine inandığını söyleyen bakan Gülle, kendi üzerlerine düşen konularda belediye yönetimine yardımcı olacaklarını belirtti.

SOYER: "ANAYASA HEPİMİZİ İLGİLENDİREN BİR KONU"

Gülle'nin ardından bölgeye gelen CTP-BG Mağusa milletvekili Ferdi Sabit Soyer, yerel seçimlerle birlikte halkın önüne gelen referandum sandığının da önemli olduğunu ve bunun mutlak surette bir "Evet"le taçlandırılması gerektiğini söyledi. Yeni anayasada son derece önemli açılımlar ortaya konulduğunu anlatan Soyer, daha sonra Erdoğan ve ekibi ile ev ev gezerek vatandaşlarla sohbet etti.

ERDOĞAN: "YAŞLILAR PROJESİ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ"

Ziyaretler sırasında bölgeyle ilgili ve seçimlere dönük değerlendirmelerini paylaşan Cemal Erdoğan da hem Gülle'nin hem de Soyer'in ziyaretlerinin kendisini çok mutlu ettiğini söyledi. Seçim süreci içerisinde ortaya koydukları projeler içerisinde yaşlılar projesinin kendileri için farklı bir yerde durduğunu ifade eden Erdoğan, bunun uygulanması ile ilgili bakanlıktan aldıkları desteğin önemli olduğunu söyledi. "29 Haziran sonrasında diğer projelerle birlikte yaşlıları projesinin mutlak surette uygulamaya konulacağını" kaydeden Erdoğan, Esentepe'nin yıldızlı belediyecilikle tanışacağını belirtti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.