DİKMEN
okuma süresi: 2 dak.

CTP-BG Dikmen'de bildiri dağıttı

CTP-BG Dikmen'de bildiri dağıttı

Dikmen Belediyesi Başkanı ve Cumhuriyetçi Türk Partisi – Birleşik Güçler Dikmen Başkan adayı Yüksel Çelebi belediye meclis üyesi adaylarıyla birlikte bildiri dağıttı.

Yayın Tarihi: 16/06/14 16:24
okuma süresi: 2 dak.
CTP-BG Dikmen'de bildiri dağıttı
A- A A+

Dikmen'e bağlı Göçeri, Kömürcü, Ağırdağ ve Taşkent köylerini ziyaret eden Çelebi ve ekibi büyük ilgi gördü. Halkın bağrına bastığı Yüksel Çelebi, 29 Haziran'da yapılacak olan yerel seçimleri halkın desteğiyle kazanacaklarını söyledi. 2 dönemdir Dikmen Belediye Başkanlığı'nı yürüten Çelebi, bildiri dağıtımı sırasında vatandaşların sorunlarını dinledi ve yeni dönemde hayata geçireceği projelerden bahsetti.

8 YILDA KÖYDEN KENTE…

Görev yaptıkları 8 yılda Dikmen'i köyden kente dönüştürdüklerini dile getiren Çelebi, Dikmen'in "Yıldızlı Belediyecilik"ten memnun olduğunu ve bunun seçimden sonra da süreceğini kaydetti. Ziyaret ettiği bölgelerdeki vatandaşları evinde ziyaret eden Çelebi'ye ilginin yoğun olduğu görüldü. Özellikle yaşlı vatandaşlar Dikmen Belediyesi'nin icraatlarından son derece memnun olduklarını belirttiler.

Göçeri, Kömürcü, Ağırdağ ve Taşkent'te bildiri dağıtan Yüksel Çelebi ve belediye meclis üyesi adaylarına yaklaşık 50 kişinin de eşlik ettiği gözlemlendi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.