VADİLİ
okuma süresi: 5 dak.

CTP-BG Vadili'de miting düzenledi...

CTP-BG Vadili'de miting düzenledi...

Cumhuriyetçi Türk Partisi – Birleşik Güçler'in Vadili Belediye Başkan adayı Hasan Kasap ve belediye meclis üyesi adaylarının tanıtımı dün akşam Vadili'de gerçekleştirildi.

Yayın Tarihi: 23/06/14 13:32
okuma süresi: 5 dak.
CTP-BG Vadili'de miting düzenledi...
A- A A+

Köy meydanında gerçekleştirilen etkinliğe CTP-BG Genel Sekreteri Kutlay Erk, CTP-BG Gazimağusa İlçe Başkanı ve milletvekili Erkut Şahali, MYK Üyesi Ali Gulle, Gazimağusa milletvekilleri Asım Akansoy, Ferdi Sabit Soyer ve Arif Albayrak katıldı. Vadili Belediye Başkan ve belediye meclis üyesi adaylarının tanıtım gecesine hem Vadili'den hem de Turunçlu bölgesinden yoğun katılım olduğu gözlemlendi. Etkinlikte Vadili ve Turunçlu halkına seslenen CTP-BG Vadili Belediye Başkan adayı Hasan Kasap, Vadili ve Turunçlu halklarının taleplerine kulak vereceklerini ve bu yönde hizmet sağlayacaklarını ifade etti.

ERK: DEĞİŞİM HASAN KASAP İLE GELECEK!

CTP-BG Genel Sekreteri Kutlay Erk, bunca yıldır Vadili Belediyesi'nde bir kere bile CTP'li bir belediye başkanı olmamasının Vadili'nin gelişememesinde en önemli etken olduğunu söyledi. Erk, Vadili ve Turunçlu'nun 29 Haziran seçimlerinden sonra CTP-BG Vadili Belediye Başkan adayı Hasan Kasap ile hak ettiği değişime kavuşacağını söyledi. Belediyeciliğin yol, su, kaldırım gibi temel hizmetler olmadığına vurgu yapan Erk, UBP ve DP'li belediye başkanlarının belediyeciliği bu yönde gördüklerini ifade etti. Bu partilerin, yönettikleri bölge halkını da bu anlayışa sürüklediklerini kaydeden Erk, vatandaşların "Yıldızlı Belediyecilik" haklarının elinden alındığını sözlerine ekledi.

ŞAHALİ: BÖLGEDE BİR GELİŞME YOK

Mağusa İlçe başkanı Erkut Şahali de CTP-BG'nin yerel yönetimlerde ortaya koyduğu çalışmalardan destek alarak Vadili Belediyesi'ne "Yıldızlı Belediyeciliği" taşımak için yola çıktıklarını belirtti. 2008 yılından beri Turunçlu ve Vadili köylerinin hak ettiği hizmeti alamadığını belirten Şahali, bu bölgelerde herhangi bir gelişme olmadığını aksine gidişatın günden güne daha da kötüye gittiğini savundu. CTP-BG'nin yerel yönetimlerde kendini kanıtlamış bir parti olduğuna değinen Şahali, verilen hizmetlerin uzaklarda aranmaması gerektiğini, Değirmenlik Belediyesi'nin somut bir örnek olduğunu vurguladı. Vadili bölgesinde de "Yıldızlı Belediyeciliğin" hayat bulacağını belirten Şahali, CTP-BG Vadili Belediye Başkan adayı Hasan Kasap'a olan desteğin ve güvenin tam olduğunu belirtti.

SOYER: KASAP VE EKİBİ CİDDİ ÇALIŞMALARA İMZA ATACAK

CTP-BG Gazimağusa İlçe Başkanı Erkut Şahali'nin ardından kürsüye Gazimağusa milletvekili ve eski Genel Başkan Ferdi Sabit Soyer çıktı. Vadili ve Turunçlu bölgelerinde yeni bir olgu yaratıldığını ve bu olgunun bölgede hissedildiğini söyleyen Soyer, Vadili ve Turunçlu bölgelerinde yaşayan bireylerin sosyal ve çağdaş belediyeciliği hak ettiğini söyledi. CTP-BG Vadili Belediye Başkan adayı Hasan Kasap ve belediye meclis üyesi adaylarından oluşan ekibin canı gönülden ve ciddi çalışmalara imza atacaklarına inandığını belirten Soyer, bölge halkının yaşamış olduğu sorunları bir tek bu ekibin birlikte giderebilecek donanıma sahip olduğunu söyledi.

KASAP: HESAP VEREBİLİR BİR BELEDİYE YARATACAĞIZ

CTP-BG Vadili Belediye Başkan adayı Hasan Kasap ise amaçlarının Vadili ve Turunçlu bölgesinde yaşayan bölge halkına ihtiyaçlarına cevap verecek hizmetler sunmak olduğunu belirtti. Mali ve idari yapılanmanın en iyi noktaya taşınacağına değinen Kasap, Vadili ve Turunçlu halkına hesap verebilir bir belediye yaratacaklarını söyledi. Ekip olarak anlayışları içerisinde "ben bilirim, ben yaparım" mantığının yer almadığını söyleyen Kasap, yapılacak tüm projelerin belediye meclis üyesi ekibi ve bölge halkı ile birlikte el ele vererek hayata geçeceğinin sözünü verdi. Yaratılacak hizmetler ile diğer Mesarya belediyelerine önderlik eden bir belediyeyi yaratacaklarını söyleyen Kasap, kamu düzenini ve güvenini sağlamış huzurlu bir belediyenin teminatı olacaklarını dile getirdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.