DİKMEN
okuma süresi: 1 dak.

Uluçay'dan Dikmen Belediyesi'ne nezaket ziyareti

Uluçay'dan Dikmen Belediyesi'ne nezaket ziyareti

İçişleri Bakanı Teberrüken Uluçay ziyarette yaptığı konuşmada, 2015 yılında, yeni bütçe döneminde Belediyelerin bütçeleri ile birlikte, yeni uygulamaların Yerel yönetimlere bir dinamizm getireceğini düşündüklerini belirterek, bu süreci Başkanlarla birlikte değerlendirmeye devam edeceklerini söyledi.

Yayın Tarihi: 17/07/14 14:22
okuma süresi: 1 dak.
Uluçay'dan Dikmen Belediyesi'ne nezaket ziyareti
A- A A+

28 belediyede yeni yöneticileri süratle ziyaret edip belediyelerin daha iyi hizmet verebilmelerine yönelik yapılacak çalışmaları istişare edeceklerini dile getiren Uluçay, Dikmen Belediye Başkanı Yüksel Çelebi'ye yeniden belediye başkanlığına seçilmesinden dolayı görevinde başarılar diledi.

Dikmen Belediye Başkanı Yüksel Çelebi, İçişleri Bakanı Teberrüken Uluçay'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, Dikmen Belediyesi'nin yeni dönemde yepyeni projelere imza atmaya devam edeceklerini, bununla birlikte belediyenin çalışmalarının kesintisiz bir şekilde sürdüreceğini söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.