DİKMEN
okuma süresi: 2 dak.

Festival'de renkli son

Festival'de renkli son

Dikmen Belediyesi tarafından organize edilen ve bu yıl 5'incisi gerçekleştirilen 11 Meşale Festivali çeşitli etkinliklerle sona erdi.

Yayın Tarihi: 21/07/14 11:52
okuma süresi: 2 dak.
Festival'de renkli son
A- A A+

Dikmen Belediyesi'ne bağlı on bir köyü kapsayan festival 9 Temmuz'da spor etkinlikleri ve darts ve tavla turnuvalarıyla başlayıp, 19 Temmuz akşamı boyunca çeşitli etkinliklerle devam etti.

Festivalin son gününde ise Dj Boranın performansıyla başlayan gecede Fogem, Cranberries Dans Show ve Digem Halk Dansları Ekiplerinin dans gösterileriyle devam etti. Gecede Angelo Ajans Defilesi de büyük ilgi gördü. Gecenin sonunda İrem Barani sahne alarak, birbirinden güzel seslendirdiği parçalarla 7'den 70'e tüm herkesi eğlendirdi. Festivalde Dikmen Belediye Başkanı Yüksel Çelebi'nin yaptığı konuşmasında, her yıl geleneksel hale getirilen ve bu yıl Dikmen Belediyesi tarafından 5'incisi gerçekleştirilen 11 Meşale festivalinde emeği geçen ve katkı koyan tüm sponsorlara ve herkese teşekkürlerini ileterek, Dikmen Belediyesi olarak çağdaş anlayış ve kaliteli hizmet anlayışını hedef alarak, kültürel ve sanatsal etkinliklere de her zaman yer vermeye devam edeceklerini belirtti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.