DİKMEN
okuma süresi: 2 dak.

Dikmen Belediyesi belediye sınırları içerisinde tüm köyleri ücretsiz ilaçlıyor

Dikmen Belediyesi belediye sınırları içerisinde tüm köyleri ücretsiz ilaçlıyor

Dikmen Belediyesi Sağlık Şubesi, yaz döneminde belediye'nin profesyonel ilaçlama ekipleriyle belediye hudutlarında başlattığı ücretsiz ilaçlama çalışmalarına devam ediyor.

Yayın Tarihi: 23/07/14 13:36
okuma süresi: 2 dak.
Dikmen Belediyesi belediye sınırları içerisinde tüm köyleri ücretsiz ilaçlıyor
A- A A+

Dikmen Belediyesi Sağlık Şubesi, yaz döneminde belediye'nin profesyonel ilaçlama ekipleriyle belediye hudutlarında başlattığı ilaçlama çalışmalarına devam ediyor.

Dikmen Belediyesi'nden verilen bilgiye göre, çevre bilinci farkındalığının artmasıyla Dikmen Belediyesi, çevre ve doğa dostu biyolojik ve ekolojik ürünlerin kullanımına daha çok ağırlık veriyor.

Dikmen Belediyesi sınırları içerisinde 11 köyde sürdürülen ücretsiz ilaçlama çalışmaları kapsamında tüm evlere ve ağıllara tek tek girilerek ilaçlama çalışmaları yapılıyor. Çalışmalar kapsamında lavra, uçkun ve hamamböceği ile yapılan mücadelede; sivrisinek ve karasinek kontrolünde daha çok lavra ilaçlamasına ağırlık verildiğine işaret edilen açıklamada, lavra mücadele kapsamında kontrolsüz havuz ve su birikintileri, foseptik çukurları, dere yatakları başta olmak üzere sivrisinek üreme noktalarının düzenli olarak ilaçlama programına dahil edildiği kaydedildi.

Bununla birlikte belediye sınırları içerisinde bulunan ağıl bölgelerinde de pire ve keneye karşı ilaçlama çalışmalarının da kesintisiz olarak devam edildiği belirtildi.

Dikmen Belediye Başkanı Yüksel Çelebi, halkın sağlığını ilgilendiren tüm konuların her zaman en önemli konu olduğunu vurgulayarak, Dikmen Belediyesi hudutları dahilinde yaşam kalitesini arttırmaya ve sürekli geliştirmeye yönelik çalışmalara yoğunlukla devam edildiğini belirtti.

İlaçlama işleminin yaz boyunca devam edeceğini söyleyen Dikmen Belediye Başkanı Yüksel Çelebi;

" Dikmen Belediyesi'nin profesyonel İlaçlama ekibi tarafından düzenli ilaçlama programı yapılarak tüm köylerde bulunan evlerde ve ağıllarda her yeri ücretsiz olarak ilaçladıklarını ve köy köy ilaçlama çalışmalarının devam ettiğini söyledi."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.