TATLISU
okuma süresi: 1 dak.

Bakan Kaşif Tatlısu Belediye Başkanı Hayri Orçan'ı ziyaret etti

Bakan Kaşif Tatlısu Belediye Başkanı Hayri Orçan'ı ziyaret etti

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ahmet Kaşif Tatlısu Belediye Başkanı Hayri Orçan'ı ziyaret ederek, Tatlısu bölgesinde Bakanlığına bağlı konulardaki sıkıntıları görüştü.

Yayın Tarihi: 05/08/14 17:29
okuma süresi: 1 dak.
Bakan Kaşif Tatlısu Belediye Başkanı Hayri Orçan'ı ziyaret etti
A- A A+

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ahmet Kaşif, kırsal bölgelerdeki hizmetlerde kalitenin devamlılığının sağlanması adına, belediyelerle işbirliği içerisinde olmaya devam edeceklerini söyleyerek,imkanlar çevresinde tüm Belediye'lere katkı yapmaya hazır olduklarını belirtti.

Halka daha iyi posta hizmeti sunabilmek için Tatlısu Bölgesine Posta şubesi açmayı hedeflediklerini söyleyen Kaşif, Posta şubesinin en yakın zamanda açılacağını söyledi. Halkımıza daha çağdaş ve yerinde hizmet verme adına projelere hep birlikte katkı koymaya devam edeceğini ifade etti.

Tatlısu Belediye Başkanı Hayri Orçan, yardımlaşmaların kırsal kesim Belediyeleri için çok önemli olduğunu vurguladı ve Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ahmet Kaşif'e teşekkür etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.