DİKMEN
okuma süresi: 2 dak.

Dikmen ve Ağırdağ Dağyolu ilkokulları eğitime hazır

Dikmen ve Ağırdağ Dağyolu ilkokulları eğitime hazır

Dikmen ve Ağırdağ Dağyolu İlkokulları eğitime hazır.

Yayın Tarihi: 12/09/14 14:35
okuma süresi: 2 dak.
Dikmen ve Ağırdağ Dağyolu ilkokulları eğitime hazır
A- A A+

Dikmen Belediyesi her yıl belediye sınırları içerisinde bulunan okullarda temizlik, bakım ve onarım çalışmalarını kesintisiz olarak sürdürüyor. 2014-2015 eğitim öğretim yılı öncesinde Dikmen Belediyesi, belediye sınırları içerisinde bulunan ilkokullarda tüm çalışmalarını tamamladı. Çalışmalar kapsamında belediye sınırları içerisinde bulunan okullarda kuru otlar temizlenerek, ağaçlar budandı.

Bununla birlikte Ağırdağ Dağyolu İlkokulu'nun dış cephesi yeniden boyandı. Okul bahçesinde bazı yerlerde parke çalışmaları yapıldı. Okul içerisinde yer alan oyun parkının zemininin toprak olması nedeniyle, parkın zemini beton dökülerek üzeri kauçukla kaplandı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Dikmen Belediye Başkanı Yüksel Çelebi, Dikmen Belediye sınırları içerisinde tüm okulların temizlendiğini ve ihtiyaç duyulan yerlerde bakım, onarım ve boya çalışmalarının yapıldığını, belediye sınırları içerisinde tüm okulların yeni dönemde eğitim ve öğretim yılına hazır olduklarını belirterek, Dikmen Belediyesi'nin eğitime her zaman katkıların süreceğini söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.