AKINCILAR
okuma süresi: 2 dak.

Akıncılar'da Toplu İş sözleşmesi imzalandı

Akıncılar'da Toplu İş sözleşmesi imzalandı

Akıncılar Belediyesi'nde 1 Ocak 2015 – 31 Aralık 2016 dönemini kapsayan Toplu İş Sözleşmesi imzalandı. Akıncılar Belediyesi binasında yapılan imza töreninde Devrimci Genel-İş Sendikası adına Başkan Hasan Felek ile Genel Sekreter Ömer Naşit imza koyarken Belediye adına ise Başkan Hasan Barbaros imza attı.

Yayın Tarihi: 03/02/15 11:22
okuma süresi: 2 dak.
Akıncılar'da Toplu İş sözleşmesi imzalandı
A- A A+

İmza töreninde çalışanlar da hazır bulundu. Toplu İş Sözleşmesi ile çalışanların maaş ve özlük hakları geliştirilerek, Belediye'nin kurumsallaşması, daha etkin ve verimli hizmet verilmesi amaçlandı.

İmza töreninde konuşan Akıncılar Belediye Başkanı Hasan Barbaros bugün imzaladıkları Toplu İş Sözleşmesinin kendileri açısından önemli olduğunu, kısıtlı imkanları ile Akıncılar halkına hizmet vermeye çalıştıklarını belirtti. Sayıca az olan Belediye çalışanlarının yasal hakları güvence altına alınıp iyileştirdiklerini belirtti.

Barbaros köyün bir çok sorunu olduğunu ama en önemlisinin köye ulaşımın önündeki engellerin kaldırılmasını ve Lefkoşa'ya bağlanacak yeni yol projesinin, bir an önce hayata geçmesini istediklerini söyledi. Yol sorunu ile ilgili 5 Şubat tarihinde Lefkoşa Meclis önünde eylem yapacaklarını söyledi.

Genel-İş Başkanı Hasan Felek'de, Toplu İş Sözleşmesinin imzalanmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Akıncılar Belediyesi'nin ve belde halkının sorunlarını bildiklerini mahrumiyet bölgesi olan köyün ekonomik ve sosyal açıdan gelişmesi için yapılanları izlediklerini söyledi. Felek, Belediye çalışanlarına Toplu İş Sözleşmesi ile elde ettikleri haklara vurgu yaparak Akıncılar Belediye işçilerinin sendikalarına katılarak, örgütlü mücadeleye güç kattıklarına vurgu yaptı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.