ESENTEPE
okuma süresi: 3 dak.

5. Esentepe Fun Run & Ramble 5 Nisan Pazar günü gerçekleşiyor

5. Esentepe Fun Run & Ramble 5 Nisan Pazar günü gerçekleşiyor

5. Esentepe Fun Run & Ramble Telsim'in de desteğiyle 5 Nisan Pazar günü gerçekleşiyor

Yayın Tarihi: 14/03/15 12:10
okuma süresi: 3 dak.
5. Esentepe Fun Run & Ramble 5 Nisan Pazar günü gerçekleşiyor
A- A A+
5. ESENTEPE FUN RUN & RAMBLE TELSİM'İN DE DESTEĞİYLE 5 NİSAN PAZAR GÜNÜ GERÇEKLEŞİYOR

TELSİM ABONELERİ 4171'E BOŞ MESAJ GÖNDEREREK, KANSER HASTALARINA YARDIMDA BULUNABİLİYOR

1-7 Nisan Kanserle Savaş Haftası nedeniyle, Kanser Hastalarına Yardım Derneği yararına bu yıl beşincisi düzenlenecek olan "Esentepe Fun Run & Ramble", Telsim'in de desteğiyle büyük bir katılımla gerçekleşecek.

5 Nisan'da Esentepe yakınlarında bulunan Magic Bar'da başlayacak olan yürüyüşe katılmak isteyenler, diledikleri kadar bağış miktarı ile kanser hastalarına destek olabilecekler.

Yürüyüşe katılacak duyarlı kişilerin gücü yettiğince yapacağı bağış bireysel sponsorluk olarak kabul ediliyor. Telsim ailesi de çalışanları ile birlikte etkinliğe bireysel olarak da destek vererek kanser hastalarına yardım elini uzatıyor.

Telsim adına bireysel sponsorluk formunu teslim alan Telsim Genel Müdürü Rasim Karas, "Çağımızın en büyük sorunu haline gelen kanser hastalığı ile mücadele eden kişilere yardım etmek amacıyla, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Esentepe Fun Run & Ramble 2015'e destek veriyoruz" dedi. Karas sözlerine söyle devam etti; "Kanser konusundaki hassasiyetimizi bir kez daha vurgulayacağımız bu etkinlik dolayısı ile bireseysel olarak yapılacak bağışlar kanser hastaları için büyük bir umut olacaktır".

Telsim'in etkinliğe destek vermesinden dolayı mutlu olduklarını dile getiren Esentepe Fun Run & Ramble Komitesi Başkanı Art Watson, 5 yıldır düzenledikleri etkinlikte her yıl önemli miktarda bağış topladıklarını belirtti. Watson, elde edilen gelirin Kanser Hastalarına Yardım Derneği'ne bağışlandığına dikkati çekerek, herkesi kanserle mücadele eden kişilere yardım etmeye çağırdı. Watson, kanser hastalığına duyarlı kişilerin, 4171'e mesaj göndermelerini arzuladıklarını ifade etti.

Kanser hastalığına duyarlı Telsim faturalı hat aboneleri, 4171'e boş mesaj göndererek 5 TL bağışta bulunabilecek. Etkinliğe katılmak isteyen bağışçılar 0548 877 2015 numaralı hattan etkinliği düzenleyen Esentepe Fun Run Komitesi'ne ulaşıp, etkinlik hakkında detaylı bilgi edinebilir.

Magic Bar'da saat 09:00'da kayıtların yapılmasıyla başlayacak olan 5. Esentepe Fun Run&Ramble, saat 10:00'da 2 km boyunca çocuklara özel bir etkinlikle devam edecek, ardından saat 11:00'da 5km ve 8 km'lik koşularla yarış tamamlanacak. Etkinlik sonunda, birçok kategoride dereceye girenlere ödülleri ve madalyaları verilecek

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.