AKDOĞAN
okuma süresi: 1 dak.

Akdoğan Gençlik Merkezi'nden yaşlılara ziyaret...

Akdoğan Gençlik Merkezi'nden yaşlılara ziyaret...

Gençlik Dairesi Akdoğan Gençlik Merkezi, Sosyal Sorumluluk Projesi çerçevesinde 18 – 24 Mart yaşlılar haftası dolayısıyla Akdoğan'da bulunan yaşlıları evlerinde ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 24/03/15 12:45
okuma süresi: 1 dak.
Akdoğan Gençlik Merkezi'nden yaşlılara ziyaret...
A- A A+

Ellerinde çiçekler ile bölgelerindeki yaşlıları tek tek ziyaret eden Akdoğan Gençlik Merkezi elemanları, yaşlılarla sohbet ederek birlikte vakit geçirdi.

Gençlik Dairesi Müdürü Gencay Eroğlu'da gençlerin Sosyal Sorumluluk projesine katılarak destek verdi ve yaşlılara ziyarette bulundu.

Eroğlu, Gençlik Dairesi Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezlerinin her yıl sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirdiklerini ve önemli günleri kendilerinin tespit ederek proje ürettiklerinin altını çizdi.

Gençlik Dairesi Akdoğan Gençlik Merkezi'nin de bizleri bugünlere getiren yaşlılarımızı, yaşlılar haftasında unutmayarak onları mutlu ettiklerini söyledi.

Ziyaretler çerçevesinde köyün en yaşlısı olan asırlık Kezban Mendeli'de ziyaret edildi.

Eroğlu, gerçekleşen bu anlamlı proje kapsamında tüm gençleri kutlarken, tüm yaşlıların da yaşlılar haftasını kutladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.