AKDOĞAN
okuma süresi: 2 dak.

Akdoğan'da fidan dikildi

Akdoğan'da fidan dikildi

Akdoğan Piknik Alanında 'Fidan Dikme Etkinliği' düzenlendi.

Yayın Tarihi: 03/04/15 16:47
okuma süresi: 2 dak.
Akdoğan'da fidan dikildi
A- A A+

Fidan dikme etkinliği Akdoğan Belediye Başkanı Ahmet Latif, Belediye Personeli ve Meclis Üyeleri, Polatpaşa Lisesi, Dr. Fazıl Küçük İlkokulu İzcileri ve Çevreci minikleri, Düş Bahçesi Kreşi öğretmen ve öğrencileri, Akdoğan Sağlık Ocağı, Tarım Dairesi, Kaymakamlık Bucağı, Posta Dairesi, Toprak Ürünleri Kurumu Personelleri, Muhtar ve Azaları, Akdoğan Yenilikçi Kadınlar Derneği, Mesarya Kadınları İnisiyatifi ve belde halkının yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Akdoğan Belediye Başkanı Ahmet Latif yaptığı konuşmada 'Öncelikle böyle güzel bir etkinlikte katkı koymak için gelen herkese çok teşekkür ederim. Çevreye ve doğamıza katkıda bulunmak amacıyla başlatmış olduğumuz fidan dikme kampanyasını bugün itibariyle tamamlamış olduk. Piknik alanına toplamda 8000 adet fidan dikilmiştir. Belediyemiz, yeni nesillere yeşil bir çevre kazandırmak adına ağaç dikme çalışmalarına aralıksız devam etme çabasındadır. Akdoğan'ımızı hak etmiş olduğu konuma taşımak için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bizlere her türlü desteği sağlayan başta Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliği'ne, Gazimağusa Kaymakamlığı'na, Karayolları'na ve Orman Dairesi'ne sonsuz teşekkür ederiz' dedi.

Haber: Naşide Özlevent

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.