ÇATALKÖY
okuma süresi: 2 dak.

"Lütfen Kızımla Evlenir Misiniz?" oyunu devam ediyor

"Lütfen Kızımla Evlenir Misiniz?" oyunu devam ediyor

Bu yıl düzenlenen ve 7 Mart – 31 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen Çatalköy Belediyesi 5. Beşparmaklar Tiyatro festivali sona erdi.

Yayın Tarihi: 07/04/15 10:34
okuma süresi: 2 dak.
"Lütfen Kızımla Evlenir Misiniz?" oyunu devam ediyor
A- A A+

Bu yıl düzenlenen ve 7 Mart – 31 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen Çatalköy Belediyesi 5. Beşparmaklar Tiyatro festivali sona erdi. Çatalköy Belediye Tiyatro Su'nun " Lütfen Kızımla Evlenir misiniz?" oyunu ise izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor. Bu yılki tiyatro festivaline; yurtiçinden Türkiye'den ve Güney Kıbrıs'tan toplam 11 Tiyatro ekibi katıldı ve 13 gösterim gerçekleştirildi. Çatalköy Belediyesi Erol Avgören Kültür merkezinde sahnelenen oyunları toplam 2500 izleyici izledi.

2010 yılında bir çadırda başlayan tiyatro günleri,2014 yılı mart ayında yapımı tamamlanan ve 5 mart 2014 tarihinde açılışı gerçekleştirilen Çatalköy Belediyesi Erol Avgören Kültür merkezinin hayata geçmesi ile Tiyatro Festivali olarak yaşam bulmaya başladı.

Çatalköy Belediye Tiyatro Su bu yıl Muzaffer İzgü'nün yazdığı İlkşen Varoğlu Atik'in yönettiği "Lütfen Kızımla Evlenir Misiniz?"adlı oyunla 26 – 27 mart ve 3 Nisan tarihlerinde sahne alarak izleyicilerle buluştu.Lütfen Kızımla Evlenir Misiniz? adlı oyun 10-17 Nisan tarihlerinde,Çatalköy Belediyesi Erol Avgören Kültür Merkezinde son kez sahnelenecektir. Yer ayırtmak isteyenler 0392 824 40 68 - (13) numaralı telefondan yer ayırtabilirler.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.