DİKMEN
okuma süresi: 1 dak.

Dikmen İlkokulu öğrencileri Dikmen Belediye Başkanı Yüksel Çelebi'yi ziyaret etti…

Dikmen İlkokulu öğrencileri Dikmen Belediye Başkanı Yüksel Çelebi’yi ziyaret etti…

Dikmen İlkokulu Öğrencilerinden Bir Grup, Öğretmenleri İle Birlikte, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Dolayısıyla, Dikmen Belediye Başkanı Yüksel Çelebi'yi Ziyaret Etti.

Yayın Tarihi: 22/04/15 10:19
okuma süresi: 1 dak.
Dikmen İlkokulu öğrencileri Dikmen Belediye Başkanı Yüksel Çelebi’yi ziyaret etti…
A- A A+

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, ziyarette Dikmen Belediye Başkanı Yüksel Çelebi'nin makam koltuğuna, Dikmen İlkokulu 5'inci sınıf öğrencisi Merve Özkul oturdu. Dikmen Belediye Başkanı Yüksel Çelebi'nin, "bir başkan olarak neler yapmak isterdin?" sorusuna Merve Özkul, "Tüm çocukların ve gençlerin bölgede oyun oynayabileceği çim saha yapmak istiyorum" yanıtını verdi.

Dikmen Belediye Başkanı Yüksel Çelebi ziyaret sırasında yaptığı konuşmada ise, çocukların en iyi ve kaliteli eğitimi almalarının önemli olduğunu ve belediye olarak eğitime her zaman maddi ve manevi katkı koyduklarını belirtti.

Çocuklar için ürettikleri projeleri uygulamaya koyduklarını ve daha uygulanacak birçok projeleri olduğunu söyleyen Çelebi, ziyarete gelen öğrencilere birer de hediye vererek anı fotoğrafı çektirdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.