AKDOĞAN
okuma süresi: 2 dak.

Akdoğan Belediyesi 1. Piknik Şöleni yapıldı

Akdoğan Belediyesi 1. Piknik Şöleni yapıldı

Akdoğan Belediye Başkanı Ahmet Latif Akdoğan'a yeni bir piknik alanı kazandırdı. Yıllardır piknik yapmak için başka bölgelere gitmek zorunda kalan Akdoğan halkı artık kendi yerinde piknik yapabilecek.

Yayın Tarihi: 10/05/15 16:16
okuma süresi: 2 dak.
Akdoğan Belediyesi 1. Piknik Şöleni yapıldı
A- A A+

Akdoğan'da ilk kez düzenlenen piknik şöleni halkın yoğun ilgisiyle gerçekleşti. Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Akdoğan Belediye Başkanı Ahmet Latif yaptığı konuşmada en büyük hayallerinden birinin bu alanı halkımıza kazandırmak olduğunu söyleyerek bu hayalini gerçekleştirdiğinden dolayı duyduğu memnuniyeti belirtti.

İleriki yıllarda bu projenin daha da geliştirilerek daha güzel hale getirileceğinin sözünü de verdi. Birincisi düzenlenen piknik şöleninin geleneksel hale gelmesinin hedeflenmekte olduğunu söyleyen Ahmet Latif, bu alanın oluşmasında canla başla çalışan, emeği geçen tüm belediye çalışanlarına, katkısı olan herkese çok teşekkür etti.

Ardından Grup Trafiğin şarkılarıyla keyifli anlar yaşandı. İp çekme yarışı, yumurta yarışı, torba yarışı ve tombala çekilişi ile çok eğlenceli vakit geçirildi. havanın güzel olmasıyla da halkımız çok güzel ve mutlu bir gün geçirdi. Akdoğan esnafının da katkılarıyla yarışları kazananlara çeşitli hediyeler dağıtıldı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.